Timestamps, Lost Love (Sezon 2) Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Unity Türkçe Timestamps, Lost Love (Sezon 2) Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
R10
B

blackwolf55

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor bir türlü giremedim oyuna bi yardımcı olursanız sevinirim.Şifremde türkçe karakterler de yok ama bi türlü olmuyor.
edit:
tamamdır satın almak gerekiyormuş teşekkürler

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
arkadaşlar kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor bir türlü giremedim oyuna bi yardımcı olursanız sevinirim.Şifremde türkçe karakterler de yok ama bi türlü olmuyor.
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Timestamps, Lost Love SEZON 2 Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.

E

Eren71717

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Mağzada bı sıkıntımı ödeme yapamıyorum bı türlü

fearfatih

fearfatih

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
şifre kısımına şifremi yazamıyorum neden acaba???

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
şifre kısımına şifremi yazamıyorum neden acaba???
Yazarken şifre gözükmüyor ama yazılıyor. Ayrıca oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Timestamps, Lost Love SEZON 2 Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.

fearfatih

fearfatih

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yazarken şifre gözükmüyor ama yazılıyor. Ayrıca oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Timestamps, Lost Love SEZON 2 Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.
çok teşekkür ederim faydalı oldu

Rexna

Rexna

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
3$
spor salonuna gittikten sonra kızın evine git diye görev var ama ev görünmüyor. şimdide giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor kontrol ettim kaç defa

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
spor salonuna gittikten sonra kızın evine git diye görev var ama ev görünmüyor. şimdide giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor kontrol ettim kaç defa
Nika'nın evine gitmek için haritadaki "Berber" yazan yere gitmen lazım.

B

bisayko

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ilk bölümü harika idi. bunun da öyle olacağını düşünüyorum. Çeviri için çok teşekkürler. Güzel işler yapıyorsunuz

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
aynısı bende var yazıyortum ama şifre yanlış diyor yazdıktan sonra entera basmayalım mı _?
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Timestamps, Lost Love SEZON 2 Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
AOC-Login giriyoeum kullanıcı adını yazıyorum entere bastıktan sonra şifre girin yazıyor ama hiçbir harf çalışmıyor bi el atın yaw

Üst Alt