Lunael
Yetkili
Evet hala betada. Ama yakında herkesin erişimine açılacak.Hala betada mı
Evet hala betada. Ama yakında herkesin erişimine açılacak.Hala betada mı
Oyunlarımızda virüs yoktur. Bilgisayarınıza hiçbir zarar gelmez rahat olabilirsiniz. Virüs olarak algılanmasının sebebi çevirileri korumak için kullandığımız exe paketleme programının lisanssız olmasıdır.oyuna giriş yaptığımda virüs uyarısı veriyor ve kategorisi ''ciddi'' inşallah hasar filan yememiştir bilgisayar
Donuyor mu? Yoksa oyundan falan atıyor mu?Kraliçenin süt dükkanında oyun takılıyor
Defender ve virüs programlarınızı kapatınız sonra da oyunun klasörü içindeki Clear Exe programını yönetici olarak çalıştırınız.Oyununu açtığım zaman siyah bir pencere geliyor 2 saniye sonra klasörle birlikte oyunda kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu.
Tüm dosyaları indirdiğinize emin misiniz? Birde oyunun kurulu olduğu klasörün ekran fotoğrafını atar mısınız?data bin dosyası bulunamadı diyor diğer exe leri yönetici olarak çalıştırıyorum ama oyun açılmıyor sorun nedir acaba
Defender ve virüs programlarınızı kapatıp oyunun klasörü içindeki clear exe programını yönetici olarak çalıştırınız.Böyle bir hata ile karşılaştım sebebi ne ola ki
Ekli dosyayı görüntüle 11730
Clearı yaptım ve oyun dosyasından girdim oldu teşekkürlerDefender ve virüs programlarınızı kapatıp oyunun klasörü içindeki clear exe programını yönetici olarak çalıştırınız.
Rica ederim, iyi oyunlar.Clearı yaptım ve oyun dosyasından girdim oldu teşekkürler
evet tüm dosyaları indirdimTüm dosyaları indirdiğinize emin misiniz? Birde oyunun kurulu olduğu klasörün ekran fotoğrafını atar mısınız?
data_5.bin dosyasının adını data.bin yapar mısınız.evet tüm dosyaları indirdim
İngilizce sürümü güncellendi ama Türkçesi için net bir tarih yok.Oyunun Güncellemesi Ne Durumda ?
Bu arada Oynamayanlar Mutlaka Oynamalı Hikayesi Çok Fena Sarıyor Ve En Güzel Yerde Bitti Ne Zaman Gelecek Acil Dönüş Bekliyorum
Linki geçmek için VPN açıksa kapatınız.Selamlar sitede yeniyim. İndirme linklerine tıkladığımda (APK) birsyru farklı reklam siteelri çıkıyor. Bir türlü ana linkin olduğu bölüme gecemedim. Yardım edebilirmisiniz