kennyR
Çevirmen
Oyunun final sürümü çıkıp Türkçeye çevrilene kadar betada kalacak.oyun herkese açık duruma ne zaman gelicek acaba?
Oyunun final sürümü çıkıp Türkçeye çevrilene kadar betada kalacak.oyun herkese açık duruma ne zaman gelicek acaba?
Forumdan ya da Discord üzerinden Mackenzie ile iletişime geçin.linke nereden ulaşa bilirim acaba
Forumdan ya da Discord üzerinden Mackenzie ile iletişime geçtiniz mi?merhabalar linkim ne zaman gelir acaba
Forumdan ya da Discord üzerinden Mackenzie ile iletişime geçtiniz mi?bana mesaj gelmedi
Mackenzie ile discord veya forum üzerinden iletişime geçiniz.destekçi vıp linki nasıl alabilirim
Being a dik kadar konuşulmamasının nedeni belirli bir grubun bir yapımı çok sevip övdüğünden dolayı diğer yapımların bu kadar konuşulmamasından kaynaklanıyor ve Being a Dik'in oyun motoru renpy en rahat motor, Timestamps ise unity ve bir çok oyunun android portlaması olmuyor.Bu oyun içimde ukte kalacak makine kopyalanması çalışıyordu bölüm 1 sonu idi sanırım laptop da oynamıştım grafikler efsane idi. Şimdi mobil sürümü yok oynayamiyorum. Bu oyun Beink A Dik kadar neden konuşulmadı bilmiyorum.
Şifre yok.data dosyasının rar şifresi ney ?