S
Silinen üye 28892
15-30 dakika içinde hesabınıza yansır.kredi hesaba yüklenmedi neden acaba. geç mi geliyor. beklemem mi lazım
15-30 dakika içinde hesabınıza yansır.kredi hesaba yüklenmedi neden acaba. geç mi geliyor. beklemem mi lazım
Belli değil biraz daha sürer, herkesin erişimine açılması.Acaba ne zaman açılır ?
İlgili videoyu izleyerek, kitapları bulabilirsiniz.6 kitap bulmamı istediği bir görev var tuvalet öğretmen odası ve bir sınıfta buldum diğer 3ünü bulamadım yardım edebilri misiniz
Herhangi bir bilgi yokbetadan ne zaman çıkar
yakın zamanda betadan çıkacak.Betadan çıkmayacak
Herhangi bir duyuru atılmadığı için, oyun hâlen erişimde bulunuyor. 1-2 gün içerisinde herkesin erişimine açılır.Mackenzie discord'ta herkesin erişimine açıldı diyor tekrardan mı betaya alındı
Oyun herkesin erişimine açıldı.Cıkmicak galiba betedan
Site adı veya link veremiyoruz o yüzden internetten bakabilirsiniz.Bu oyunun save dosyasını indirebileceğimiz bir yer var mı?
30 Kasım 2021'de yapımcı tarafından güncellendi. Türkçe sürümü ise 14 Ocak 2022'de paylaşıldı.Bu güncelleme hangi tarihte geldi acaba? Ben ilk 2 sezonunu oynadım ama bu lost love in 2. sezonu mu yoksa timestampsin 2. sezonu mu onu anlamadım?
Windows Defender programını açın, yakalanan öğe varsa izin verin. Sonra oyunu yeniden açın.oyun kuruluyor diyip %99 kalıyor . bu sorunu yaşayan var mı ?