Son Konular
Çıktığından beridir güncelleme gelmediOyuna en son güncelleme ne zaman geldi ?
Muhtemelen Android 13 hatası, Discord sunucusunda videolu çözümü var. Sunucuya gelip #「Nie oynayamıyorum gerekli izin yok diyor
Muhtemelen Android 13 hatası, Discord sunucusunda videolu çözümü var. Sunucuya gelip #「Reis ben pyunu indirdim gerekli iznide verdim gerekli izin verilmedi diyor napabilirim
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Oyuna girdiğimde izin istiyor, izni vermeme rağmen gerekli izin verilemedi diyor ve bu yüzden oyundan atıyor.
Discord kullanmıyorum ne yapmalıyım?Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.
Uygulamayı indirip kolaylıkla üye olabilirsiniz sonra ana sayfada discord sunucumuzun daveti bulunmakta ona basarak sunucuya katılabilirsiniz.Discord kullanmıyorum ne yapmalıyım?