Şimdi arkadaşlar oyunun yapımcısı oyunu yayınladıktan sonra 2 yıl ara veriyor ve bu 2 yılda oyunu baştan yapıyor. Oyun yeni bir hikaye yeni bir sürüm ile beraber tekrardan çıkıyor. Yeni sürümünü internetten bulabilirsiniz. Yapımcı artık o sürümden devam edeceğini söyledi ama ne zaman güncelleme geleceği belli değil. İnşallah erkenden güzel bir güncelleme gelir.
Dipnot: Oyunun yeni sürümüyle beraber eski sürümde ki çoğu karakter yok. TWD'den az buçuk detaylar eklemişler oyuna yeni sürümde. Yeni sürümde benim hoşuma gitti internetten bulup oynamanızı tavsiye ederim. Ha bu arada diğer oyun çok kısa olduğundan şimdilik Türkçe çeviri falan beklemeyin çünkü çeviri yapmaya değecek kadar uzun değil.
Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.oyunu yükledim ama izinler verilmedi diye hata veriyor
Hocam sıkıntı var anladım bir şekilde paralel space 64 bit olmasına rağmen Android 14 sürüm telefonlarda normal İzin vermeyen oyunları bu uygulama ile açıyordum şimdi bırak açmayı uygulamayı bile giremiyorum direkt atıyor sistem başka bir uygulama var mı açabilecek bildiğin veyahut da bunun neden olduğunu biliyor musunOyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.
Telefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.Oyunu açıyorum gerekli izin verilmedi çıkılıyor hatası veriyor bilen birisi varmı acaba nasıl düzeltebilirim
Konuya fazla mesaj yazılmadığı için bildirimlerini kapattığımdan yazdığınız yanıta şimdi denk geldim, sorunuzu uzun süre cevapsız bıraktığım için özür diliyorum.Hocam sıkıntı var anladım bir şekilde paralel space 64 bit olmasına rağmen Android 14 sürüm telefonlarda normal İzin vermeyen oyunları bu uygulama ile açıyordum şimdi bırak açmayı uygulamayı bile giremiyorum direkt atıyor sistem başka bir uygulama var mı açabilecek bildiğin veyahut da bunun neden olduğunu biliyor musun
mist oynayabilirsinZombi temalı adult oyun var mı baska