Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyunda nasıl kayıt alcam bir türlü yapamadım yardımdan nasıl yapılacağına baktım da yapamadım
AndroidHangi platformdan oynuyorsun
Aşağıda hızlı menü yok mu?Android
İlk oynadığım da vardı sonra yok silip tekrar yükledim hala yoktuAşağıda hızlı menü yok mu?
İlk oynadığım da vardı sonra yok silip tekrar yükledim hala
Oldu nasıl kaydedebilirimİlk oynadığım da vardı sonra yok silip tekrar yükledim hala yoktu
Aşağıda hızlı kayıt butonu olacak ona basarak kaydedebilirsiniz veya dokunmatik ekran kullanımından faydanalabilirsiniz.Oldu nasıl kaydedebilirim
Dokunmatik ekran olmuyor aşağıda kayıt butonuyla birlikte hiç bir buton yokAşağıda hızlı kayıt butonu olacak ona basarak kaydedebilirsiniz veya dokunmatik ekran kullanımından faydanalabilirsiniz.
Altyazı rengi şu an hangi renk? Örnek bir fotoğraf atabilir misiniz?Altyazı rengi beyaz olsa daha güzel olurdu. Yer yer hiç okunmuyor bile altyazılar
Dokunmatik ekran kontrolleri bu şekilde bunlara bakar mısınız?Dokunmatik ekran olmuyor aşağıda kayıt butonuyla birlikte hiç bir buton yok
Seçiminize göre hikaye şekillenecektir büyük ihtimalle.Bu hapisteki kizi oldurcezmi yoksa birakip gidicezmi
Biliyorum denedimde ya ben yapamadım yada olmuyor büyük ihtimalle ben yapamadım ama cidden aşağıda hiç bir buton yokDokunmatik ekran kontrolleri bu şekilde bunlara bakar mısınız?