MRainb0w
Yetkili
Rica ederim.teşekkürler
Rica ederim.teşekkürler
Oyunu satın almadan önce Kredi yüklemeniz gerekir. Kartınızn yurt dışına açık olması lazım ve aynı zamanda açık olsa bile bazı kartlar yinede güvenik önlemleri sebebi ile bu tür sitelerden alışveriş yapmayı engelleyebiliyor. Tavsiyemiz, ön ödemeli kart kullanmanz.oyunu satın almaya çalışıyorum ama alamıyorum hesap kartıyla alına biliyormu bir kaç kez denedim hep hata alıyorum...
acil cevap gelirse sevinirim
reis şimdi yaptım kabul etti site bankadan parada eksildi ama burda hala gözükmüyor bi yardımcı olabilirsen sevinirimOyunu satın almadan önce Kredi yüklemeniz gerekir. Kartınızn yurt dışına açık olması lazım ve aynı zamanda açık olsa bile bazı kartlar yinede güvenik önlemleri sebebi ile bu tür sitelerden alışveriş yapmayı engelleyebiliyor. Tavsiyemiz, ön ödemeli kart kullanmanz.
Hesabına yansıması, 15 - 30 dakika arası sürüyor.reis şimdi yaptım kabul etti site bankadan parada eksildi ama burda hala gözükmüyor bi yardımcı olabilirsen sevinirim
tamamdır reis yüklendi eyvaalah saol...Hesabına yansıması, 15 - 30 dakika arası sürüyor.
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.reis yine birşey sorcam ben oyunu indirdim şifryikulanıcı adını falan giriyorum kabul ediyor ama oyun açılmıyor bunun bir çözümü varmı...
Unity oyunlar APK olmuyor malesef. Olması için yapımcının, oyunun kodlarını vermesi gerekiyor.Şunu mobile cevirin admin ya parası neyse verelim
Oyunun rehberine baktınız mı?Julianın telefonunun şifresini bilen söylesin
bakmadımOyunun rehberine baktınız mı?
oyuna girdiğim zaman oyunu yükle kısmına tıkladıgım zaman ekran böyle kalıyor sebebi nedir?
Bizim tarafımızdan veya üyelerimiz tarafından paylaşılan bir kayıt dosyası bulunmuyor.save dosyasını nasıl bulabilirim?