Evet uzun süre bekledim herhangi bişey olmadı. Sistemim iyi bir sistem ve daha önce ingilizce versiyonunu oynamıştım onda böyle bir sıkıntı olmuyordu.3caner3 Beklemeyi denediniz mi?
Kaydet dediğimde ve yükle dediğimde çıkan ekranlarEvet uzun süre bekledim herhangi bişey olmadı. Sistemim iyi bir sistem ve daha önce ingilizce versiyonunu oynamıştım onda böyle bir sıkıntı olmuyordu.
merhabalar erişimi yeni aldım indirdim ama discord sunucusunda twist betaa erişimci kanalını bulamadım yardımcı olurmusunuz?Discord sunucumuzdaki Twist beta erişimcisı kanalında mevcut.
Evet, konuda bulunan linklerden indirme yapacaksınız.türkçe versiyonu satın aldım ama link gelmedi normal versiyon linki üzerinden mi indirme yapıcam
rehber linki atarmısın kralOooo geldi n9hayet ingilizce oynamıştım basit bir oyun değil rehbere göre gitmenizi tavsiye ederim oyumun rehberi var yoksa türkçe olsa bile ilerlemek zor olabilir çünkü gerçekten detaylı bir oyun
Tekrar soruyorum güncel sürüm ne zaman gelecek?Güncel oyun ne zaman çevrilecek?
Unity oyunlarda her sürüm çıkışında oyun güncellenmiyor. The Genesis Order'da da olduğu gibi birkaç sürüm biriktikten sonra çevriliyor.Tekrar soruyorum güncel sürüm ne zaman gelecek?
Unity oyunlarda her sürüm çıkışında oyun güncellenmiyor. The Genesis Order'da da olduğu gibi birkaç sürüm biriktikten sonra çevriliyor
0.52 sürümüyle beraber gelcek yeni sürümünün Türkçesi. Oyun final yapmadı, o yapımcının yazdığı sürümün adı. Oyun bitmedi yani, devam ediyor daha da devam edecek.Oyun final yapalı bayağa oluyor bilginiz olsun.
yok oyun final yapmadı yapımcı bir oyun yapımına daha başladı bu yüzden the twist biraz yavaş ilerliyor.Ama mevcut sürümü ne zaman çevirilecek onu bekliyorum adım 170 te bıraktım bilerek son güncel sürümü oynamak için.Oyun final yapalı bayağa oluyor bilginiz olsun.