C
caner61
Twist Türkçe Erişimcisi
özele erişemiyorumŞu an The Twist için bir erişiminiz olduğu görülüyor.
özele erişemiyorumŞu an The Twist için bir erişiminiz olduğu görülüyor.
Windows arama kısmından oyun ismini yazıp açabilirsinoyunu satın aldım kurulum için id pass girdim 15 ile 1 saat arası kurulum verdi kendi kendine kapandı kurulum nereye kurdu nasıl açılacak la bu oyun ? .d
Teşekkür ederim oyunu açtım usta da , şöyle bir sıkıntı var 10 15 dakika oynadım kaydet çık diyince siyah ekranda kalıyor ne oyunu kapatıyor ne devam ediyor alt f4 ile kapatıp tekrar açıyorum save yapmamış oluyor bu neyden kaynaklı ?Windows arama kısmından oyun ismini yazıp açabilirsin
Patreon'a bağlan seçeneği ile sorun halloldu enteresan bir client, başarılı çalışma emeğe sağlık, cümleten hayırlı geceler.Teşekkür ederim oyunu açtım usta da , şöyle bir sıkıntı var 10 15 dakika oynadım kaydet çık diyince siyah ekranda kalıyor ne oyunu kapatıyor ne devam ediyor alt f4 ile kapatıp tekrar açıyorum save yapmamış oluyor bu neyden kaynaklı ?
Evet, Türkçe.O gösterdiğiniz link Türkçe mi çünkü satın almıştım böyle olacağını bilseydim başka bir paket alırdım yazık oldu
Hala aynı hatayı alıyor musunuz?İndirdim fakat oyuna erişiminiz yok diyor ?
Oyun betadan çıkmayacak. Final verdikten sonra bir olasılık olarak herkese açılabilir.ne zaman çıkar betadan
oyuna ait rehber varmı
teşekkürlerOyun betadan çıkmayacak. Final verdikten sonra bir olasılık olarak herkese açılabilir.