Phyrosca
Kayıtlı Üye
Yapımcıdan kaynaklı bir şey düzeltemiyoruz maalesef.oyun iyi güzel de odalara girerken o siyah ekran beklemesi çok uzun çok sinir oldum
Yapımcıdan kaynaklı bir şey düzeltemiyoruz maalesef.oyun iyi güzel de odalara girerken o siyah ekran beklemesi çok uzun çok sinir oldum
Aynenoyun iyi güzel de odalara girerken o siyah ekran beklemesi çok uzun çok sinir oldum
Belli bir tarih veremiyoruz.0.49 sürümü çıkmış ne zaman gelir
Böyle bir sorun yaşamamanız gerekiyor. Linklerin gözükmediğinden emin misiniz?the twist türkçe çeviri satın almama rağmen türkçe linkler açılmadı
eminim mağazadada satın almış görünüyorumBöyle bir sorun yaşamamanız gerekiyor. Linklerin gözükmediğinden emin misiniz?
Onun yazması normal, siz linklerden oyunu indirip forum kullanıcı adınız ve şifreniz ile oyuna giriş yapabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.bu ekranda hala mağaza yazıyor
Oley be kanka0.49 sürümü çıkmış ne zaman gelir
Discord sunucumuzdaki Twist beta erişimcisı kanalında mevcut.oyunun rehberi var mı
Oyunu birkaç sürümde bir çevirip çıkartıyoruz. Duyuruları takip ederek çıkarsa haberdar olabilirsiniz.oyunun 0.49 sürümü çıkmış. umarım kısa zamanda Türkçe olarak paylaşılır <3
Kullandığınız kayıt dosyasının yeni sürüme ait kayıt dosyası olup olmadığına dikkat edin.Oyunda save yapamıyorum siyah ekranda kalıyor not defteri kısmında yazan yönetici olarak çalıştırmayı da yaptım anti virüsü devre dışı da bıraktım olmadı. Ayrıca belki kaydetmiştir diye load dediğimde ise ana ekranda butonlar olmadan öylece kalıyor discorda da yazdım çözümü nedir bilen var mı?