K
kuzgun
Twist Türkçe Erişimcisi
hallettimoyun acılmıyor girişten sonra yükleme yapıyor bekliyorum kendi kendine sayfayı kapatıyor ve acılmıyor
hallettimoyun acılmıyor girişten sonra yükleme yapıyor bekliyorum kendi kendine sayfayı kapatıyor ve acılmıyor
hallettim saolBu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.katılarak yardım alabilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.hallettim saol
oyunu indiriyorum.timelaps lost love acılıyor.cozumu nedir
Gelecek ama belli bir tarihi yok.kolay gelsin 0.46 güncelleme gelecek mi?
Maalesef bu oyun, Treasure of Nadia ile birlikte kalıcı olarak betamızda bulunuyor.Oyun Ne zaman betadan çıkacak beklediğim oyunlardan biri..
Ah be abi ah beMaalesef bu oyun, Treasure of Nadia ile birlikte kalıcı olarak betamızda bulunuyor.
Siz şifrenizi yazın, sonrasında enterlayın. O normalde yazıyor lakin sizde görünmüyor.oyunu satın alıp indirdim ama şifreyi kabul etmiyor. Daha doğrusu şifre kısmına gelince takılıp kalıyor klavye hiçbirşey yazmıyor ne yapmalıyım
Treasure Of Nadia'nın hikayesi bittiği için herkese açıldı. Bu oyun güncelleme almaya devam ediyor.Treasure of nadia bile herkesin erişimine açıldı bı bu oyun açılmadı be kardeşim
Bu oyunun da hikayesi biterse herkesin erişimine açılıcak mı?Treasure Of Nadia'nın hikayesi bittiği için herkese açıldı. Bu oyun güncelleme almaya devam ediyor.
Daha netleşen bir durum değil.Bu oyunun da hikayesi biterse herkesin erişimine açılıcak mı?
Şu an The Twist için bir erişiminiz olduğu görülüyor.bu oyuna erişimim vardı sınırsız ama şimdi yok neden.