A
azer96
Kayıtlı Üye
kötüymüş arkadaşlar tavsiye etmiyorum bilgisayarın anasını ağlatıyoryANİ BİR OYUNDA MİLF VARSA KÖTÜ OLA BİLİR Mİ HİÇ?
kötüymüş arkadaşlar tavsiye etmiyorum bilgisayarın anasını ağlatıyoryANİ BİR OYUNDA MİLF VARSA KÖTÜ OLA BİLİR Mİ HİÇ?
Abov benim gözler gitmiş kör olmuşum lan nasıl göremedim pardon yaSadece Windows alternatifleri bulunmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 7751
Oyun şu anda sorunsuz bir şekilde çalışıyor.oyun stabil bi halde çalışıyormu şuanki çeviri durumunda ona göre satın alma yapacamda bilgisi olan varsa yaza bilirmi
Siz yazın sadece gözükmüyor yazdıklarınız şifrenizi doğru bir şekilde yazarsanız açılacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 7858
Şifrenizi girin kısmına hiçbir şey yazamıyorum
halen öyle bi de optmizasyon sorunu var bu oyunun işlemci ve ekran kartının anası ağlıyor resmenen son oyuna baktığımda mekan değiştirince uzun yükleme süreleri vardı sanırım oyunun optimizasyonu ile ilgilidir. son güncellemelerde sorun çözüldü mü?
Discord'da Mackenzie ile iletişime geçtiğinizde size linkini atacaktır.Oyunun Orjinal Çevirisini Discord'da Göremedim Yardımcı olurmusunuz.
PC'nin power supply yandı değiştirmeye gidiyorum, düşün öyle kasıyor. PC'niz çok iyi değil ise (benim gibi) oynamakta zorlanırsınız, oyun bakımından değil pc'niz bakımından.Oynayan arkadaşlar oyun hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırmısınız? Ona göre seçim yapmak istiyorum.
Oyun Baya Güzel Tavsiye Ederim, Bilgisayar Kasma olayına gelince düşük ayarlarla oynayabilirsin çok iyi bir sistemin yoksaOynayan arkadaşlar oyun hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırmısınız? Ona göre seçim yapmak istiyorum.
Sildim oyunu ya. Çok kastı ayrıca, çekirdek almıştım dün 6 liralık onu çitliyorum şimdi, sağol.Oyun Baya Güzel Tavsiye Ederim, Bilgisayar Kasma olayına gelince düşük ayarlarla oynayabilirsin çok iyi bir sistemin yoksa
Destekçi Plus veya The Twist erişim paketine sahip olmanız gerekiyor.destekçi plus sürem bitti oyuna erişim saglayamıyorum illa destek plus aktif mi olması lazım ???
oyun acılmıyor girişten sonra yükleme yapıyor bekliyorum kendi kendine sayfayı kapatıyor ve acılmıyor