Vay be neden yapımı birakmisti?Yapımcı geri döndü ve yeni bir güncelleme yayınladı.
Vay be neden yapımı birakmisti?Yapımcı geri döndü ve yeni bir güncelleme yayınladı.
Oyun şu an betada. Betadan çıkınca oynayabilirsiniz.Üyelik almadan olmuyor mu yıllardır bu sitedeyiz
EywallahOyun şu an betada. Betadan çıkınca oynayabilirsiniz.
Rica ederim.Eywallah
Ana karakter erkek. Oyunun konuları kısmına bakarak erkek mi kadın mı olduğunu öğrenebilirsiniz.Ana karakter kadın mı?
Türkçesi için net bir tarih yok. Güncellemeyi yayınlandığımız zaman yapımı bırakıldı etiketi devam edecek olarak değiştirilecektir.Yapımına tekrar başlandı galiba yeni versiyonu gelirse kesinlikle üye olunur
Bilgisayar modunda galeri açılabiliyor diye biliyorum.Save ya da galeri mod var mı?
Evet var.Animasyon var mı?
Verdiği hatayı atabilir misiniz? Ayrıca görmezden gele basınca geçmiyor mu?Oyun yeni eve taşındıktan sonra hata vewrimeye başladı odalara girilmiyor hata veriyor.
Bunlar oyunun yapımcısından kaynaklı malesef eski bir kaydınız varsa geri dönmeyi deneyin.Aldırmaya basıyorum yemek odasına atıyor tekrar hata geliyor aldırmaya tekrar basıyorum banyoya atıyor.