Yani günceleme almıyor?intihar Yapay zeka oyunları sadece içerik haftalarında güncelliyoruz, tabii ki yapımcı güncelleme çıkardıysa.
Biz yapay zeka oyunları sadece içerik haftalarında güncelliyoruz.Yani günceleme almıyor?
Bu konudan indirdiğinize emin misiniz? Türkçe ve yapay zeka oyunlar otomatik olarak Türkçe olarak başlaması lazım.Ben oyunu indirdim fakat türkçe değil. Bunu nasıl türkçe yapa bilirim? (Not: Telefona indirdim)
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik haftalarında güncellendiği için evet, son sürüm şu anlık bu.Şu anda mevcut olan son sürüm bumu ? Türkçesi 0.4.3a İngilizcesi 0.4.5a olarak gözüküyorda,bu sürüm 625 mb,diğeri 2.97 gb.
Şubat Erişim ayında yeni sürümüyle beraber linklerde güncellenecektir.Android linkleri ölmüş. Birde yeni sürüm geldi ne zaman güncellenir android ?
Peki Şubat erişim haftası ne zman gelecek ona göre destekçi plus yenileyimŞubat Erişim ayında yeni sürümüyle beraber linklerde güncellenecektir.
Yakın bir zamanda tarih verilecek.Peki Şubat erişim haftası ne zman gelecek ona göre destekçi plus yenileyim
Peki ödeme yönteminde bir değişiklik yapilacakmı geçen sefer 3 farklı kart denedim ödeme yapabilmek içinYakın bir zamanda tarih verilecek.
O kartınızın bankasıyla alakalı bir mesele bizle bir ilgisi yok maalesef. Bazı bankalar güvenlik gereği, bu tür yerlerden ödeme yapmayı yasaklıyor. Kartınızın yurt dışına açık olduğu hâlde bile bu durum oluyor. Satın aldığınız kartla devam ediniz. Ya da anlık sistemsel bir hata olabilir yeniden deneyebilirsiniz.Peki ödeme yönteminde bir değişiklik yapilacakmı geçen sefer 3 farklı kart denedim ödeme yapabilmek için
En sonunda papara kullandım eğer sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa tek seferde çektiO kartınızın bankasıyla alakalı bir mesele bizle bir ilgisi yok maalesef. Bazı bankalar güvenlik gereği, bu tür yerlerden ödeme yapmayı yasaklıyor. Kartınızın yurt dışına açık olduğu hâlde bile bu durum oluyor. Satın aldığınız kartla devam ediniz. Ya da anlık sistemsel bir hata olabilir yeniden deneyebilirsiniz.
Evet, papara kullananlar sıkıntı yaşamazlar, iyi forumlar.En sonunda papara kullandım eğer sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa tek seferde çekti
TeşekürlerEvet, papara kullananlar sıkıntı yaşamazlar, iyi forumlar.