Oyunun yeni sürümü çevrildi direkt.bugun eklenen güncellemeyle yeni oynanış eklendi mi yoksa hat düzeltme güncellemesi mi
Yazılımcımıza bildirdim en kısa sürede geri dönüş yapacağım.Oyun açılış ekranından itibaren sürekli hata veriyor 1 2 sahne oynadıktan sonra tekrar hata vermeye devam ediyor.
Serbest dolaşımda değilken sol üstteki ilerleme butonuna basmamanız lazım. Ona basınca oyun bozuluyor.Oyun açılış ekranından itibaren sürekli hata veriyor 1 2 sahne oynadıktan sonra tekrar hata vermeye devam ediyor.
Daha şifreyi girip açılış ekranında hata vermeye başlıyor onlarca yoksay dedikten sonra açılış ekranı geliyor yeni oyun diyorum tekrar hatalar başlıyorSerbest dolaşımda değilken sol üstteki ilerleme butonuna basmamanız lazım. Ona basınca oyun bozuluyor.
İnternet bağlantınızla ilgili bir sorun var gibi gözüküyor. Wi-Fi ile deniyorsanız mobil veriyi deneyiniz veya VPN açabilirsiniz.Daha şifreyi girip açılış ekranında hata vermeye başlıyor onlarca yoksay dedikten sonra açılış ekranı geliyor yeni oyun diyorum tekrar hatalar başlıyor
Yok hocam internet kaynaklı değil şifre ekranını geçiyorum AOÇ logosu geliyor iyi oyunlar yazısı geliyor sonra hata ekranı çıkıyor 3 farklı internet bağlantısında denedim.İnternet bağlantınızla ilgili bir sorun var gibi gözüküyor. Wi-Fi ile deniyorsanız mobil veriyi deneyiniz veya VPN açabilirsiniz.
Discord sunucumuza katılarak bizimle daha kolay iletişim kurabilirsiniz ve sorununuza çözüm bulabiliriz.Yok hocam internet kaynaklı değil şifre ekranını geçiyorum AOÇ logosu geliyor iyi oyunlar yazısı geliyor sonra hata ekranı çıkıyor 3 farklı internet bağlantısında denedim.
Yüklenirken sıkıntı olmuş sanırımi sildim yükledim çözüldü teşekkür ederim ilginiz için.Discord sunucumuza katılarak bizimle daha kolay iletişim kurabilirsiniz ve sorununuza çözüm bulabiliriz.