S
Silinen üye 28892
Yapımcı tarafından yeni sürüme güncellendi.Yeni sürümü geliyormuş iyi iyi
Yapımcı tarafından yeni sürüme güncellendi.Yeni sürümü geliyormuş iyi iyi
Yüksek ihtimalle gelecektir.Merhaba hocam. Şubat ayındayız. Güncelleme Gelecek mi bu oyuna. Bilgi verebilir misiniz
Teşekkürler. BeklemedeyizYüksek ihtimalle gelecektir.
Discord sunucumuzda bulunan #kayıt-dosyalarınız odasına göz atabilirsiniz.Kayıt dosyasını nerden bulabilirim?
Yapay zeka oyunlar sadece içerik aylarında güncelleniyor.Meraktan soruyorum yapımcı 0.4.5a sürümünü aralıkta yayınlamış bu sürüm niye geride kaldı?
evet evet paylaşılan ayı 2022 görmüşüm benim hatam.Yapay zeka oyunlar sadece içerik aylarında güncelleniyor.
Sorun yok, iyi oyunlar dilerim.evet evet paylaşılan ayı 2022 görmüşüm benim hatam.
Yapımcı güncelleme getirdi ama oyun yapay zeka ile çevirildiği için sadece içerik aylarında güncelleniyor. Yani buraya yüklenmesi için bir sonraki içerik ayını beklemen gerekiyor.Oyun güncellendi mi
Yapay zeka oyunlarımıza sadece erişim aylarında güncelleme geliyor.Böyle bir oyun vardı demi unutmuşum umarım güncellemeyi alır on numara oyun.
Hile olarak mı?Galeri var mı?
AynenHile olarak mı?
Çoğu Türkçe oyunumuza hile koyuyoruz ama bu oyunda var mı emin değilim. Discord sunucumuza katılarak sorabilirsiniz.
Yapımcı geri döndü ve yeni bir güncelleme yayınladı.Bunun yapımı bırakılmıştı diye hatırlıyorum??