Bu oyun gerçekten içerik olarak iyi, eksik bir tarafı da var elbette. Aradığımız bazı nesnelerle ilgili ipucu veriyor, ama çoğunda vermiyor. Görevleri bitirince üstü çiziliyor, ama gün bitmiyor. Ne yapman gerektiği Allah bilir. Defteri açında şununla konuş, şuraya git vb. ipucu vermesi lazım. Örnek vermek gerekirse, havuzu temizledim, ama oyun devam ediyor, tek tek her alana bakmam mı gerekiyor illa ki hikaye devam etsin diye ? Hayır. Yapımcı bunu düzeltirse oyun 10/10 olabilir. Gidip youtubeden izlemektense, kendim oynamayı tercih ederim ama, ipucu olmadığı için, tıkanıyorum. Her yeri tek tek gezmek çok sıkıcı, odalar içinde helak oluyoruz zaten.
Bu arada, 2D oyunlar çok underrated. Summertime saga olsun bu oyun olsun, çok sarıyor. Grafikleri haliyle çok iyi olmasa da içerik olarak çok iyi oluyor. Birisinde disney prenseslerini, diğerinde ise, dünya liderlerinin kızlarını parçalıyorsun
. Gerçekten sarıyor, her ne kadar erotik oyunlar olsa da, benim önceliğim hikayenin beni sarıyor olması (top 5 listeme bakarsanız anlarsınız zaten
). Özellikle bu oyunu beğendiyseniz, Summertime Saga'yı kesinlikle oynayın. 10/10 oyun.