TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalından indirebilirsiniz.Rehberde sorun indirmiyor haberiniz oolsun
Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalından indirebilirsiniz.Rehberde sorun indirmiyor haberiniz oolsun
Rehberlerin linkleri sıkıntılı ama discord sunucumuzun #türkçe-rehberler kanalından bulabilirsiniz.Rehber ne zaman düzelir?
Rehberlerin linkleri sıkıntılı ama discord sunucumuzun #türkçe-rehberler kanalından bulabilirsiniz.Rehber linki patlamış
Oyuna yeni güncelleme geldiğinden eski saveler kullanılamıya biliyor.Eski save dosyalarımı kullanamıyorum eski save açtığım zaman iç içe geçmiş bikaç sahne olarak çıkıyor. Eski savelerle uyumlu değil mi acaba
Bildiriyorum düzeltilecektir.1-12 gün linkleri cloud indirmesi içim karışmış windows da apk indirmesi çıkıyor android linkinde ise exe.
bende bulamadımOyunun rehberi discord da yok
13.gunu gecebildinmi yardim edermisin bende takılı kaldim orada13 günü geçemiyorum yardım edin
Takıldığınız günleri YouTube üzerinden aratarak geçmeyi deneyebilirsiniz, hemen hemen her günün videoları mevcut.bu 23.gundeki kasanın şifresi ne
yok olmuyorTakıldığınız günleri YouTube üzerinden aratarak geçmeyi deneyebilirsiniz, hemen hemen her günün videoları mevcut.
Discord sunucumuzun 'kayıt-dosyalarınız' kanalından bulabilirsin.save dosyası var mı?
Muhtemelen telefonunun depolama alanında yeteri kadar boşluk yoktur. Oyunu indirip baktım sorunsuz yükleniyor. Aynı sorunla tekrar karşılaşırsan discord sunucumuza gelip yardım kısmına yaz daha iyi/hızlı bir çözüm sağlarızAndroid gün 13-23 'ü indiriyorum 753mb olarak iniyor ve telefona yüklenmiyor çözemedim yardım edebilir misiniz?