Yapımcıya bağlı bir durum.yenı sezon ne zaman gelır
internette kalan bolumlerın vıdeosu cekılmıstı hocam sanırsam cıkmıs oyunun devamıYapımcıya bağlı bir durum.
İlk bahar etkinliğin de türkçe çevirisi gelecek.internette kalan bolumlerın vıdeosu cekılmıstı hocam sanırsam cıkmıs oyunun devamı
Üst yorumda diğer mod arkadaşımın belirttiği gibi devamı gelecek.internette kalan bolumlerın vıdeosu cekılmıstı hocam sanırsam cıkmıs oyunun devamı
13 günü geçemiyorum yardım edin
Oyunun internette rehberi veya oynanış videoları olabilir onlara bakabilirsiniz.13 günü geçemiyorum yardım edin
Indirdikten sonra giriyorum bu dosyayı açıcak uygulama yok diyor nasıl halledebilirim?.apk Dosyasının üstüne basıp kurunuz.
Hatayla oyunu windows linkinden indirmiş olabilirsiniz.Indirdikten sonra giriyorum bu dosyayı açıcak uygulama yok diyor nasıl halledebilirim?
Dosya uzantısının .apk olduğundan emin misiniz?Indirdikten sonra giriyorum bu dosyayı açıcak uygulama yok diyor nasıl halledebilirim?
İlk bahar etkinliğine özel olduğu için erişimle oynayabilirsin anca.ücretsiz olarak mı yayınlanacak bugün yoksa ücretlimi