Discord sunucumuz üzerinden de duyurulduğu gibi etkinliğin süresi uzatılıp içerik sayısı da arttırıldı. İlk haftaları verimsiz geçmiş olsa da oyunlar gelecek, merak etmeyin.Diğer oyunlar ne zaman gelcek
Dc kullanmiyorum malesef. Ne zaman gelecek tahminen? Gerçekten çok gecikti çünküDiscord sunucumuz üzerinden de duyurulduğu gibi etkinliğin süresi uzatılıp içerik sayısı da arttırıldı. İlk haftaları verimsiz geçmiş olsa da oyunlar gelecek, merak etmeyin.
Etkinliğe özel kanalda yapılan duyurular herkese açık olmadığı için buraya yazmam etik olmaz ama aşağıya bıraktığım konunun son yorumlarında yöneticimiz Mackenzie bilgilendirmeyi yapmıştı.Dc kullanmiyorum malesef. Ne zaman gelecek tahminen? Gerçekten çok gecikti çünkü
Dostum oyunu en son sürüm olarak indirebilirsin yeni sürümde çok bi değişiklik yokoyunun eski sürümünu indire bilme şansım varmi
Bu oyunun etkinlik kapmasında geldiğini biliyorsunuz değil mi? Etkinlik bittikten sonra teker teker oyunlar herkesin erişimine açılacak.İyicene tekele döndürdünüz daha önceden ücretsiz girdim oyunlar şimdi paket istiyor tr kuru üzerinden değil dolar kuru üzerinden bide
Hala 23. günde bitiyor.23. Gün de bitmişti zaten yeni gün mü eklendi farklı bişey mi oldu bilgi alabilir miyim