MRainb0w
Yetkili
Türkçe oyunlarımızın güncellemeleri geldiğinde öncelik sırasına göre belirlenip ona göre Türkçeleştirip yayınlıyoruz ama net bir tarih veremiyoruz.devamı ne zaman gelır ve bu tarz oyun tavsıye edebılırmısınız dıl onemsız
Türkçe oyunlarımızın güncellemeleri geldiğinde öncelik sırasına göre belirlenip ona göre Türkçeleştirip yayınlıyoruz ama net bir tarih veremiyoruz.devamı ne zaman gelır ve bu tarz oyun tavsıye edebılırmısınız dıl onemsız
cozdumde hatırlamıyorum valla kral etrafta dolasıp gelınce oluyordu sanırım ara ara gozukup kayboluyordu karekterlerabi bende de oyle sabah dan beri cozumunu bulamiyorum bulsan bana da de
Kullandığımız sıkıştırma programından ötürü böyle bir uyarı çıkıyor maalesef. Oyunlarımız güvenlidir hiç bir sorun yaşamazsınız.Windows Defender oyun dosyalarının içinde Trojan:Script/Wacatac.H!ml diye birşey buluyor gerçekten oyunun içine trojen koymuyorsunuzdur herhalde
Hiç bir oyunumuzda trojen veya türevleri virüs yoktur. Sadece kullandığımız sıkıştırma programından dolayı böyle bir uyarı veriyorlar.2 ay civarında indirilmiş oyuna şimdi trojen var diyip sildi. Bütün oyunlarda trojenmi var yoksa sadece bu oyunamı özel
Oyunu silemiyorum bile bilgisayarım zaten eski olduğundan virüs bulunca dondu resmen. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama başka sıkıştırma programı kullanabilir misiniz? Ya da sıkıştırılmamış versiyonunu paylaşabilir misiniz. Başka oyunlarınız da sıkıntı yoktu ama bunu hiç açamadım.Hiç bir oyunumuzda trojen veya türevleri virüs yoktur. Sadece kullandığımız sıkıştırma programından dolayı böyle bir uyarı veriyorlar.
Diğer moderatör arkadaşın da dediği gibi hiç bir oyunumuz da virüs yoktur trojen olarak algılamasının nedeni de oyunları lisanssız şekilde paketlenmesinden kaynaklanıyor. Ve oyunun sıkıştırılmış hali bulunmamakta.Oyunu silemiyorum bile bilgisayarım zaten eski olduğundan virüs bulunca dondu resmen. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama başka sıkıştırma programı kullanabilir misiniz? Ya da sıkıştırılmamış versiyonunu paylaşabilir misiniz. Başka oyunlarınız da sıkıntı yoktu ama bunu hiç açamadım.
Maalesef Türkçe oyunlarımızın hepsini sıkıştırma gerçekleştiriyoruz çünkü korumamız bu yönde. Detaylı bir tarama yapabilirsiniz.Oyunu silemiyorum bile bilgisayarım zaten eski olduğundan virüs bulunca dondu resmen. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama başka sıkıştırma programı kullanabilir misiniz? Ya da sıkıştırılmamış versiyonunu paylaşabilir misiniz. Başka oyunlarınız da sıkıntı yoktu ama bunu hiç açamadım.
bende de aynı şekilde oldu2 ay civarında indirilmiş oyuna şimdi trojen var diyip sildi. Bütün oyunlarda trojenmi var yoksa sadece bu oyunamı özel
usta ben dümdüz windowsun sıkıştırılmış dosyasını açıyorum program dahi kullanmıyorum yine windowsun defenderi ile virüs araması yaptığımda adında trojen geçen bir dosya buluyor oyunun içindeDiğer moderatör arkadaşın da dediği gibi hiç bir oyunumuz da virüs yoktur trojen olarak algılamasının nedeni de oyunları lisanssız şekilde paketlenmesinden kaynaklanıyor. Ve oyunun sıkıştırılmış hali bulunmamakta.
Sizin program kullanıp kullanmamız ile alakalı bir durum yok. Bizim kullandığımız programdan dolayı öyle algılıyor Windows Defender.usta ben dümdüz windowsun sıkıştırılmış dosyasını açıyorum program dahi kullanmıyorum yine windowsun defenderi ile virüs araması yaptığımda adında trojen geçen bir dosya buluyor oyunun içinde
Türkçe oyunlarımızın güncelleme sırası isteğe ve ilgiye göre değişmekte.devamı ne zaman gelir acaba
Ciddi olamazsın ya 3 gün önce bitirdim ve şimdi türkçesi çıkmış
Bitti artık çık oyundan diyor ve ekrana köpek resmi geliyor neden bilmiyorum yardımcı olur musunuzFarklı bir çizim tarzı var. Hoş görünüyor
Discord sunucumuzda oyuna ait rehber var oraya bakıp yardım alabilirsiniz. Veya discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen biri yardımcı olacaktır.Bitti artık çık oyundan diyor ve ekrana köpek resmi geliyor neden bilmiyorum yardımcı olur musunuz
.apk Dosyasının üstüne basıp kurunuz.Oyunu telefonda nasıl kuruyoruz telden hiç yapmadım sıfır bilgim var anlayacağım bir dilden biri anlatabilir mi