D
dede123456
Kayıtlı Üye
çok teşekkür ederimGizlilik 50 olması gerekiyor, laptoptan yetenek kitabı satın alabilirsin.
çok teşekkür ederimGizlilik 50 olması gerekiyor, laptoptan yetenek kitabı satın alabilirsin.
Rica ederimçok teşekkür ederim
Luna ile odasında konuşmayı deneyin.9 hikayeye nasi giriş yapioruz magara bulamiorum
Halen çözüm bulamadimLuna ile odasında konuşmayı deneyin.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz, burada biraz zor.Halen çözüm bulamadim
UrbanVPN indir, Türkiye'yi seçip devam et.Kullanıcı adımı ve şifremi yazıp girişe tıklıyorum oyun yanıt vermiyo diye hata alıyorum ne yapmam lazim
Rar dosyaysı seklinde indirdikten sonra oyunu kuramıyorum yardımcı olabilecek biri varmıEkli dosyayı görüntüle 793
GENEL BAKIŞ
Kahramanımız diğer insanlar gibi normal ve huzurlu bir hayat yaşar. Ta ki mafyadan gelen o mektup bu huzuru kaçırana dek. Bu mektupun peşinden gideceksiniz ve ebeveynlerinizin geçmişinden dolayı bir mafya sözleşmesine maruz kalacaksınız. Bir mafya ailesine hizmet etmek zorundasınız. Ama öyle sıradan bir mafya ailesi değil, ülkedeki en tehlikeli ve rezil suç örgütlerinden biri olan DeLuca ailesine...
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.06.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.22 GB
Oyun Boyutu APK: 487 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Dating sim, Male protagonist, Voyeurism, Big ass, Point & click, Animated, MILF, Romance, Humor, Graphic violence, Teasing, Groping, Cheating
- RAR'dan çıkarttıktan sonra The Deluca Family oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 794 Ekli dosyayı görüntüle 795 Ekli dosyayı görüntüle 796 Ekli dosyayı görüntüle 797 Ekli dosyayı görüntüle 798 Ekli dosyayı görüntüle 799 Ekli dosyayı görüntüle 800
Android ise .rar olan dosya uzantısını .apk olarak değiştirin, tıklayıp kurun.Rar dosyaysı seklinde indirdikten sonra oyunu kuramıyorum yardımcı olabilecek biri varmı
Teşekkürler?Android ise .rar olan dosya uzantısını .apk olarak değiştirin, tıklayıp kurun.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Arkadaşlar lunanın ilk bölümde pantolon görevi nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım konuştum görevi kabul ettim ama bulamıyorum
bende öyle sandımyeni güncelleme geldi sandım aghh
Discord sunucumuzdaki oyun duyuruları kanalını takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Acaba oyun güncellenince haberimiz olurmu ? Her zaman kontrol edemiyorumda.