Jupiter
Doğasever
Hayır başka yer yok. Sadece orada çalışarak para kazanabiliyorsun.wilfred den alınan görevlerde kazanılan paradan başka para kazanılacak yer varmı. ben mi fark edemedim
Hayır başka yer yok. Sadece orada çalışarak para kazanabiliyorsun.wilfred den alınan görevlerde kazanılan paradan başka para kazanılacak yer varmı. ben mi fark edemedim
ordaki en yüksek görevden ortalama 40 dolar veriyor. oyunda yaklaşık 8.000 dolara ihtiyacınız var bu da yaklaşık 200 görev ediyor. oyun içi güne vurursan 50 gün ediyor. çok sıkıcı amaHayır başka yer yok. Sadece orada çalışarak para kazanabiliyorsun.
İlerledikçe yeni görevler geliyor. O görevler daha fazla para veriyor.ordaki en yüksek görevden ortalama 40 dolar veriyor. oyunda yaklaşık 8.000 dolara ihtiyacınız var bu da yaklaşık 200 görev ediyor. oyun içi güne vurursan 50 gün ediyor. çok sıkıcı ama
Knk bazi gunlerini sadece goreve ayir yetenek kitaplarini al kasarsin rahat paraordaki en yüksek görevden ortalama 40 dolar veriyor. oyunda yaklaşık 8.000 dolara ihtiyacınız var bu da yaklaşık 200 görev ediyor. oyun içi güne vurursan 50 gün ediyor. çok sıkıcı ama
oyundaki görevler kısımından görebilirsin devamı olup olmadığınıIsabel ile icki içtikten sonra bitiyormu anlamadim bilen varmi tum gorevleri bitirdim
evet şu anki oyunun sonuna geldin hikaye ilerdeki guncellemelerde devam edecektırLuna Gracie ve isabel son icerigine ulastim sonra wilfred'le kizlar hakkinda konusuyorz ondan sonra bisey olmuyor bittimi
Belirli bir tarih varmi ne zaman gelecek aşırı sevdim ve buna benzer baska oyun varsa soylermisinevet şu anki oyunun sonuna geldin hikaye ilerdeki guncellemelerde devam edecektır
bunu gibi fazla oyun yok güncelleme büyük ihtimal ekim sonu aralık arası gelirBelirli bir tarih varmi ne zaman gelecek aşırı sevdim ve buna benzer baska oyun varsa soylermisin
Biraz daha erken gelemezmi bide benzer oyunlar fazla yok diyorsun olanlari soylermisinbunu gibi fazla oyun yok güncelleme büyük ihtimal ekim sonu aralık arası gelir
Aksiyonlu oyun fazla yok ams gizemli havali oyun istiyosan midnight paradise deneyebilirsin dedektiflik olarsk city of broken dreamers vra deluca guncellemesi gec kalmasinin sebebi yapimci bu ay sıkıntı yaşayıp cozmus ama guncelleme daha yapim asamasindaBiraz daha erken gelemezmi bide benzer oyunlar fazla yok diyorsun olanlari soylermisin
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!oyuna kaldıgım yerden devam etmek ıstedım.Ancak uyarı verıp oyundan attı.Sonrasında klasore gırdıgımde uygulama gozukmuyor sankı sılınmıs. bırsey anlamadım.
Luna'nın hikaye anlatımı gerçekten iyiydi.bi adult oyundan beklenmiyecek şeyler yaşatmıştı bende Lunaya aşık olma nedenlerimi sırayla yazsam herkes oyun çıksın diye geliştiricinin amerikadaki evini basar zorla oyunun geri kalan hikayesini tamalatırdı oyun muazzam fakat güncelleme gelmemesi beni üzüyor açıksa söylersem eğer keşke güncelleme ne zaman geleceğini söyleslere güzel olurdu bu oyun popüler bir oyun olmasından ziyade çok güzel bir hikayesi olması da cabası ...