N
NotEmre
Kayıtlı Üye
Kanka yeni sürümde neler var tam olarakAllahım deluca hemde yeni sürüm.
Kanka yeni sürümde neler var tam olarakAllahım deluca hemde yeni sürüm.
Hayır gelmedi.yeni sürüm ne zaman gelecek en son kızlar havuza attı bizi güncelleme geldimi ondan sonra
ne zaman gelecek bi bilgi varmıHayır gelmedi.
Hayır belirli bir tarih yok.ne zaman gelecek bi bilgi varmı
Evet.Şimdi bu sürüme başlayıp bitirsem yeni sürüm gelince kaldığım yerden devam edebilecek miyim
Para Kolayca Toplanıyor Zaten Hileye Gerek Yok.Arkadaşlar para hilesi cheat engine ile yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Nasıl devam edecek silmeyip yeni sürümü indirincemi yoksa hesabımızla girdiğimiz için aynı yerden devammı
Eski versiyonu kaldırıp yeni versiyonu kurarsanız aynı devam edersiniz.Nasıl devam edecek silmeyip yeni sürümü indirincemi yoksa hesabımızla girdiğimiz için aynı yerden devammı
Oyunu sildiğinde kayıt dosyaları silinmediği için yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.Nasıl devam edecek silmeyip yeni sürümü indirincemi yoksa hesabımızla girdiğimiz için aynı yerden devammı
Birbirinize söz veriyorsunuz ve bitiyor luna hikayesi bu sürümdeLuna nın Hikaysei Ben Luna Görevınde bitiyormu devamı varmı ondan sonra
Hayır gelmedi.Geldi mi güncelleme
Yok knk araliğa dogru gelcek diodularGeldi mi güncelleme
Hile gerektiren bir oyun değil. Para çok kolay bir şekilde kazanılabiliyor. Bu yüzden oyuna hile eklenmez.ya arkadaşlar biri şuna para ekleme hilesi koysa. sıkıldım artık 40 dolar 40 dolar almak için aynı yere tıklamaktan
wilfred den alınan görevlerde kazanılan paradan başka para kazanılacak yer varmı. ben mi fark edemedimHile gerektiren bir oyun değil. Para çok kolay bir şekilde kazanılabiliyor. Bu yüzden oyuna hile eklenmez.