B
Bybadik12
Kayıtlı Üye
İngilizce versiyonunu oynadım gelişme yok bildiğinKıyamet bugündür ey ümmeti muhammed
DeLuca güncelleme almış bugünleri de gösteren yaradan için neler yaptınız
Sonu Milfy City gibi olacak
İngilizce versiyonunu oynadım gelişme yok bildiğinKıyamet bugündür ey ümmeti muhammed
DeLuca güncelleme almış bugünleri de gösteren yaradan için neler yaptınız
Net bir tarih veremiyoruz ama kısa süre içerisinde Türkçe bir şekilde yeni güncellemeyi oynayabileceksiniz.Uzun zamandır bekliyordum
Türkçesi en geç çarşamba gününe kadar yayınlanacak.Uzun zamandır bekliyordum
Üzgünüm ama durum öyle görünüyorBybadik12 aga atma şu zehirli oku
Çevirip oynadığım kadarıyla gayet dolu bir bölüm. Sadece ana hikaye yerine karakter rotaları ilerliyor.Üzgünüm ama durum öyle görünüyor
En azından ben yetersiz buldum. Öyle diyelimÇevirip oynadığım kadarıyla gayet dolu bir bölüm. Sadece ana hikaye yerine karakter rotaları ilerliyor.
1 saatlik bir güncelleme geldi tahmini.Ne kadar oynama süresi geldi?
Oynayış tarzınıza göre değişir ama ortalama olarak 1-2 saat diyebiliriz.Ne kadar oynama süresi geldi?
Evet oyun 0.7.1 sürümünden 0.8.2'ye güncellendi ve tahmini en az 1 saatlik bir oynanış geldi.Güncelleme mi geldi
Net bir tarih yok.Betada ki oyunlar ne zaman erişime açılır
Betadan çıkış tarihleri hakkında net bir bilgi veremiyoruz.Betada ki oyunlar ne zaman erişime açılır
Diğer oynayanlarda 5 dakika da bir attığını duymadım.Arkadaşlar ben oyunu oynarken 5- 10 dk da bir oyunundan atıyor bu sorun yalnızca ende mi var?
Gracie ve Luna ile sex harici çeşitli sahneler var.Yeni güncelleme de sahne var mı?