MRainb0w
Yetkili
Yapımcıdan kaynaklanan çeşitli hatalar oyunda mevcut.Arkadaşlar ben oyunu oynarken 5- 10 dk da bir oyunundan atıyor bu sorun yalnızca ende mi var?
Yapımcıdan kaynaklanan çeşitli hatalar oyunda mevcut.Arkadaşlar ben oyunu oynarken 5- 10 dk da bir oyunundan atıyor bu sorun yalnızca ende mi var?
Önceki güncellemeye göre daha fazla içerik geldi.En son 1 sene önce oynamışım. Ve 1 sene sonra bu güncelleme dahil çok az içerik gelmiş. Bunun sebebi var mı?
Keza text tabanlı yan görevler daha fazla olabilirmiş.
Edit: yalnız luna'nın hikayesi ve mafya içerisindeki yeni hikayeler vs çok iyi olmuş.
Hesabınızdaki kredi daha az olabilir. Eğer 0.5 krediniz varsa bile sistem onu 1'e yuvarlıyor.1 Kredim olmasına rağmen oyunu satın alamıyorum kredi alın diyor ?
Summer's Gone, Lust Epidemic, Treasure of Nadia.Guzel hikayelu oyunlar tafsiye ede bilir misin ?
Sistem küsüratları göstermiyor direkt yuvarlıyor o yüzden dolayı satın alım yapamıyorsunuz.1 Kredim olmasına rağmen oyunu satın alamıyorum kredi alın diyor ?
Acting Lessons, Depraved Awakening, Man of The House, Lust Epidemic, Treasure of Nadia oynayabilirsiniz.Guzel hikayelu oyunlar tafsiye ede bilir misin ?
En son ne zaman indirdin? Ayın 22'sinden önce indirdiysen tekrar indir. Veya 1-2 gün beklersen oyunu yapımcının yeni yayınladığı hata güncellemesi sürümüne yükselteceğiz. O zaman çoğu sürüm çözülmüş olur.Olay günlüğü hata veriyor görev yarıda kaldı geçemedim bir türlü görevi
Bir el atsana Lunael şu duruma
22 sinde indirmişim bir tekrar indireyim o zamanEn son ne zaman indirdin? Ayın 22'sinden önce indirdiysen tekrar indir. Veya 1-2 gün beklersen oyunu yapımcının yeni yayınladığı hata güncellemesi sürümüne yükselteceğiz. O zaman çoğu sürüm çözülmüş olur.
Tekrar indirip dene. Yine düzelmemişse dediğim gibi birkaç gün bekle hata güncellemesi yayınlayacağız.22 sinde indirmişim bir tekrar indireyim o zaman
Bir hata güncellenmesi yayınlandı ve bizde bunu yayınlamayı planlıyoruz. Hala aynı hatayı alıyorsanız yeni gelecek bugfix sürümünü bekleyeniz.Olay günlüğü hata veriyor görev yarıda kaldı geçemedim bir türlü görevi
Bir el atsana Lunael şu duruma
Yine aynı hata geçemiyorum şarap çalma görevinde tıkandımBir hata güncellenmesi yayınlandı ve bizde bunu yayınlamayı planlıyoruz. Hala aynı hatayı alıyorsanız yeni gelecek bugfix sürümünü bekleyeniz.
Şarap görevi eski sürümden beri hatalı. Yazılımcımız bu gece oyunu yeni sürüme güncelleyebilir. Güncellendiği zaman tekrar denersiniz.Yine aynı hata geçemiyorum şarap çalma görevinde tıkandım
Deluca'yı ilk oynadığımda böyle bir hata yoktu ama
Yapımcı hala düzeltmedi. Bizim yazılımcımız kendisi düzeltecek.Yine aynı hata geçemiyorum şarap çalma görevinde tıkandım
Yazılımcımız oyunu güncelledi tekrar indirebilirsiniz.Yine aynı hata geçemiyorum şarap çalma görevinde tıkandım