SagoK
Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Bilgilendirdiğin için teşekkürler agaYazılımcımız oyunu güncelledi tekrar indirebilirsiniz.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler agaYazılımcımız oyunu güncelledi tekrar indirebilirsiniz.
Gracie'nin hikayesine güncelleme geldi. Yeni sahneler mevcut.Tamam da hani güncelleme bi işe yaramamişkı yeni bölüm yok ayni sahneler
Gracie'nin hikayesine geldi ama hikayenin içerisinde bolca Luna ve diğer karakterler de yer alıyor.sadece gracienin hikayesine mi güncelleme geldi?
Güncelleme kişiye göre 1 2 saat arası sürebiliyor. Luna'da var, ama daha cok Gracie var.Güncelleme ne kadar büyük sizce oynamaya değer mi ona göre oynayacağım en son oynamadığım zamandan beri bu 2.güncellemesi gecenki iyi değil dediler oynamadım bunu bekledim bu nasıl ? Luna'nın hikayesine devam edebiliyor muyuz en önemli soru bu
Oynayış tarzına göre değişkenlik gösterebilir ama ortalama 1-2 saat.Güncelleme ne kadar büyük sizce oynamaya değer mi ona göre oynayacağım en son oynamadığım zamandan beri bu 2.güncellemesi gecenki iyi değil dediler oynamadım bunu bekledim bu nasıl ? Luna'nın hikayesine devam edebiliyor muyuz en önemli soru bu
En baştan maalesef benim de kayıtlar uçmuş en baştan başladımEski kayıttan devam edebiliyor muyuz yoksa en baştan mı başlıcaz ?
Çoğu kayıt dosyaları çalışmıyor malesef. Ama bazı kayıtlar çalışabiliyor. En sağlıklısı baştan başlamak.Eski kayıttan devam edebiliyor muyuz yoksa en baştan mı başlıcaz ?
Oyunun kodlamaları ile oynandığı için eski sürümlerden kalan kayıt dosyaları uyumsuzluk gösterebiliyor.Eski kayıttan devam edebiliyor muyuz yoksa en baştan mı başlıcaz ?
Tam tecrübe modunda daha fazla görev oluyor ve serbest dolaşım ev hikayeden biraz daha zor oluyor. Hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorsanız Tam Tecrübe modunu oynamanızı tavsiye ederim.“Tam tecrübe” ve “sadece serbest dolaşım ve hikaye” seçenekleri arasındaki fark ne oluyor ?
Adlarından da anlaşılacağı üzere '' Tam Tecrübe '' modunda daha fazla görev, içerik vb. şeyler oluyor diğerinde ise sadece serbest dolaşım ve hikaye ağırlıklı gidiyorsunuz.“Tam tecrübe” ve “sadece serbest dolaşım ve hikaye” seçenekleri arasındaki fark ne oluyor ?
Eski kayıtlarınız uyumsuz olduğundan atıyor olabilir.Sürekli oyundan atıyor
Eski kayıt yok sıfırdan baslıyorum yine atiyorEski kayıtlarınız uyumsuz olduğundan atıyor olabilir.
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Eski kayıt yok sıfırdan baslıyorum yine atiyor