Son gelen güncellemede hikaye ilerlemiyor. Bir sonraki güncellemeyi bekle.Hocam bu oyuna uzun zamandır güncelleme gelmedi diye biliyordum baktım yeni bölüm gelmiş oyunun hikâyesinde ilerleme olmuş mu baya ona göre indireceğim cevap verirseniz çok iyi olur.
Merhaba discourd üzerinden mesaj kabul etmiyorsunuz sanırım ancak arkadaşlık isteği attımYinede bulamazsan Discord İd'im : Zeomarino#4008 yardımcı olurum save konusunda
Oyunu indirdiğinizde zaten içinde Hile modu oluyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.bu türkçe yamayı indirirsem cheatmod kurabilirmiyim?
Maalesef herhangi bir bilgi yok.ne oldu bu oyuna son durum ne bilgisi olan varmı guncelleme felan?
Tam olarak burada kaldım hangi görevleri yapmam gerek?Aile ilişkilerinde kaldın j günlük olaylar dan eksiklerinizi tamamlayın diyor yardım eder misiniz?
Maalesef henüz belli değil, yapımcı oyunu geliştirmeye devam ediyor.Ne zaman güncelleme gelir ?
reis oyunun devamını yapımcı yaptı zaten kendi dc kanalında gördüm baya iyi geliştirmiş ama sorun şu malesef paralı 25$ vermemiz gerekiyorMaalesef henüz belli değil, yapımcı oyunu geliştirmeye devam ediyor.
Şuan zaten sitemizde, ' Ücretsiz ' ve ' Türkçe Çeviri ' desteği ile bulunuyor.reis oyunun devamını yapımcı yaptı zaten kendi dc kanalında gördüm baya iyi geliştirmiş ama sorun şu malesef paralı 25$ vermemiz gerekiyor
gözünü seveyim yokmudur bunun beleşi ingilizcede olsa hikayesi (yani geri kalan oynayamadığım kısmı) nolursun yükle siteye oynayalım bayadır bekliyorum