PC ise girememeniz normal. Bu oyun, duyuruda açıldığını belirttiğimiz oyunlara dahil değil. Bu gün içerisinde tüm oyunların PC sürümleri açılacak. Android ise yeniden indirip giriş yapabilirsiniz.Girilmiyor ?
PC ise girememeniz normal. Bu oyun, duyuruda açıldığını belirttiğimiz oyunlara dahil değil. Bu gün içerisinde tüm oyunların PC sürümleri açılacak. Android ise yeniden indirip giriş yapabilirsiniz.Girilmiyor ?
Teşekkürler hemen cevap vermişsiniz ben vazgeçip başka oyuna geçmiştim bile Duyuru okudum fakat yanlış anlamışım galiba gün içinde diyince açılmıştır şimdiye sandımPC ise girememeniz normal. Bu oyun, duyuruda açıldığını belirttiğimiz oyunlara dahil değil. Bu gün içerisinde tüm oyunların PC sürümleri açılacak. Android ise yeniden indirip giriş yapabilirsiniz.
Ne zaman geleceği belli değil ama gelecek.Devamı gelecekmi hikayesi gerçekten cok iyi cinsell iye nazaran.
Hayır oyunda hile mevcut değil.Oyunda para hilesi falan var mı?
Rica ederim.Tamam teşekkür ederim
Yapımcı yılbaşı olmadan çıkartmaya çalışacağını söylüyor.Yeni bölüm ne zaman çıkar
Daha güncelleme gelmedi. Discord sunucusuna katılıp oyun güncellemelerinin haberlerini takip edebilirsiniz.Oyunu 2 3 gün önce indirip bitirdim de güncelleme geldi mi veya nasıl bilebilirim güncelleme gelip gelmediğini
Hayır eklenmedi.Para hilesi eklendi mi
Eklenir mi ?Hayır eklenmedi.
Para kazanmak zor değil. Bu yüzden bence eklenmez.Eklenir mi ?
Yapımcı yılbaşı olmadan çıkartmaya çalışacağını söylüyor.güncelleme ne zaman gelir belli mi