OZTAC
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kesinlikle oynanması gereken oyunlardan biri. Luna sahnesi gerçekten çok acıklıydı..
Hayır belli bir tarih yok.Yeni sürüm için tarih verildimi ?
yapımcı son yaptığı güncelleme duyurusunda kasımda çıkarmayı planladığını söyledi. Ama kesin bir şey yok.oyunun güncellemesi ne durumda acaba
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Duygular görevi nasıl yapılacak
Oyuna indirdim hesabımı giriyorum oynayamıyorum neymiş vip üyelim almalıymışım lan ozaman en naçtan söylesenize nrdrn indirmekle uğraştom ben bu oyunu hani yazmıyor bile vip üyelik lazım diyeEkli dosyayı görüntüle 793
GENEL BAKIŞ
Kahramanımız diğer insanlar gibi normal ve huzurlu bir hayat yaşar. Ta ki mafyadan gelen o mektup bu huzuru kaçırana dek. Bu mektupun peşinden gideceksiniz ve ebeveynlerinizin geçmişinden dolayı bir mafya sözleşmesine maruz kalacaksınız. Bir mafya ailesine hizmet etmek zorundasınız. Ama öyle sıradan bir mafya ailesi değil, ülkedeki en tehlikeli ve rezil suç örgütlerinden biri olan DeLuca ailesine...
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.06.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.22 GB
Oyun Boyutu APK: 487 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Dating sim, Male protagonist, Voyeurism, Big ass, Point & click, Animated, MILF, Romance, Humor, Graphic violence, Teasing, Groping, Cheating
- RAR'dan çıkarttıktan sonra The Deluca Family oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 794 Ekli dosyayı görüntüle 795 Ekli dosyayı görüntüle 796 Ekli dosyayı görüntüle 797 Ekli dosyayı görüntüle 798 Ekli dosyayı görüntüle 799 Ekli dosyayı görüntüle 800
Oyuna indirdim hesabımı giriyorum oynayamıyorum neymiş vip üyelim almalıymışım lan ozaman en naçtan söylesenize nrdrn indirmekle uğraştom ben bu oyunu hani yazmıyor bile vip üyelik lazım diye
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.erişim hakkı bulunmamaktadır diyor,ne satın almak lazım?
The deluca family ne zaman açılır?Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Şuan belirsiz 10-15 gün beklemek gerekiyor.The deluca family ne zaman açılır?
1 ana görevde [ isabellayla evdeyden arkadaş disardayken sevgıli gibi davrancaz Pek bir şey yoktuEn son noluyo bu surumde ben oynadim sonra bitti diye sildim biri soyleyebilirmi ona gore indircem
Ben discord kullanmiyorum. Benim gibiler içinde bir çözüm yolunuz var mi yada cozum yolu dusunuyor musunuz?Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.