Terfi için wilfried'e gidip iş al yap. Ondan sonra sol en üstte olaylar veya olay menüsü yazan yere tıkla. Ama ondan önce iş alıp level 5 olman gerekiyor.Solda to terfisi nasıl yapılır ve yazılar küçük görevler zor okunuyor
Kesin bir tarih yok ama 'Oyunun Yapımcısı' en son yılbaşı gibi çıkartmayı planladığını söylemişti, ama o zamandan beri bir haber yok (Bu dediğim ingilizce sürümü için geçerlidir). Yani kısacası şimdilik kesin bir şey yok.Yeni versiyon ne zaman çıkacak?
Tamam teşekkür ederimKesin bir tarih yok ama 'Oyunun Yapımcısı' en son yılbaşı gibi çıkartmayı planladığını söylemişti, ama o zamandan beri bir haber yok (Bu dediğim ingilizce sürümü için geçerlidir). Yani kısacası şimdilik kesin bir şey yok.
Rica ederim.Tamam teşekkür ederim
Kesin bir tarih yok.devamı ne zaman ? gerçekten çok güzel bir oyun.
Tamam teşekkürler.Kesin bir tarih yok.
Yapımcı yılbaşı olmadan çıkartmaya çalışacağını söylemişti(İng sürümü için) o zamandan beri haber yok.
Rica ederim.Tamam teşekkürler.
Linkleri mi geçemiyorsunuz ?Cloud dan da mega danda drive danda indiremiyorum hiçbir oyunu neden inmiyo
Net bir tarih veremiyoruz.yeni versiyon çıkmış. burada ne zaman yayınlanır?
Hayır linkleri geçiyorum ama drivede yüklemiyor cloud da da yüklemiyor megada yüklerken birden kapaniyo ekran gidiyoLinkleri mi geçemiyorsunuz ?
Linklerde bir sıkıntı yok gdrive için Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz. Bunu deneyiniz.Hayır linkleri geçiyorum ama drivede yüklemiyor cloud da da yüklemiyor megada yüklerken birden kapaniyo ekran gidiyo