XRP
𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Hile kodlarını ve oyunu güncelledim.Tekrar denermisinYeni hile kodları elinde mevcut olan var mı?
Hile kodlarını ve oyunu güncelledim.Tekrar denermisinYeni hile kodları elinde mevcut olan var mı?
Türkçesi yapılıyordu ne oldu discorddada bulamadım
Çeviri durumları hakkında bilgi almak istiyorsanız Destekçi VIP alabilirsiniz.Ağa şunun Türkçesini artık getirin
Çeviri durumları hakkında bilgi almak istiyorsanız Destekçi VIP alabilirsiniz.türkçesi acilen gelmeli
Adult Oyun Çeviri Mağaza kısmından öğrenebilirsiniz.destekçi vip ne kadar
Her oyunun çevirisinin gelmesi mümkün değil, binlerce oyun var. Ayrıca bu oyuna dair haberleri VIP üyelerimize özel bir şekilde paylaşıyoruz.Türkçe gelmesi için illaki yalvarmak mi gerekiyor farkında mısın bilmiyorum yönetici biz Türkiye'de yaşıyoruz ve çeviri lazım olmasa burdan bakmazdik adı üstünde çeviri uygulaması hakkını verirseniz seviniriz...
Oyun daha önce de duyurulduğu üzere 'Destekçi VIP' üyelere özel olarak Türkçeleştirilecek. Çeviri durumu hakkında bilgi sahibi olmak için de yine VIP üyelik satın almanız gerek.Yeni sürüm türkce gelse süper olur
Oyun daha önce de duyurulduğu üzere 'Destekçi VIP' üyelere özel olarak Türkçeleştirildi. VIP üyelik satın alıp oynayabilirsiniz.Türkçe olması gereken oyunlardan bence
Anlıyorum çok emek veriyorsunuz ve emeğinizin karşılığını almak hakkınız ama niye tüm 2dcg oyunlar vip istiyor? Hayır birde dolar ile, çok pahalı. Yine zenginler mutlu.Oyun daha önce de duyurulduğu üzere 'Destekçi VIP' üyelere özel olarak Türkçeleştirildi. VIP üyelik satın alıp oynayabilirsiniz.
Bu oyunun Destekçi VIP üyeliği istemesinin temel sebebi 'Unity' oyun motoruyla yapılmış olması. Çoğunluğun aksine 'Renpy' ile yapılmadığı için çevrilmesi çok daha zahmetli.Anlıyorum çok emek veriyorsunuz ve emeğinizin karşılığını almak hakkınız ama niye tüm 2dcg oyunlar vip istiyor? Hayır birde dolar ile, çok pahalı. Yine zenginler mutlu.