Yok gördüm tabi ama android de oynayan kişiler bu oyun için PC geçer , tabi sizinde kendinize göre bir planınız var fakat treasure of nadia da olduğu gibi sadece tek paket olarak satılabilir . Çoğu yorumu da okudum baya kişi istiyor . Bir tane anket açıp bu oyun Türkçe olursa satın alırım PC de oynarım vs gibi anket açılıp bir nabza bakılabilir . Fiyatı da diğerinden biraz fazla olabilir mesela bunu topluluk ile konuşup belirleyebilirsinizPyke Tyson Yorumların 8. sayfasına bakarsanız yöneticimizin bu konu hakkında yazdığı mesajları ve oyunun niye Türkçesinin gelmediğini anlayabilirsiniz.
Şubat İçerik Ayındayız o yüzden bu oyunun çevirisi en az 2-3 ay gelmez ki gelecekse de bence ücretsiz gelmeli çünkü bazı üyelerin ücretli alacak durumu olmayabilir (evet 40TL ne ki diye düşünüyorsun ama bazı üyeler ücretli almak için yetersiz bütçeye sahip olabilir "öğrenciler gibi") ve oynamadığım halde ücretli çıkarılmaya değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum ama çevirisinin bu kadar istenmesine göre güzel olduğunu düşünüyorum (zaten oyunu uzun zamandır inceliyorum).Yok gördüm tabi ama android de oynayan kişiler bu oyun için PC geçer , tabi sizinde kendinize göre bir planınız var fakat treasure of nadia da olduğu gibi sadece tek paket olarak satılabilir . Çoğu yorumu da okudum baya kişi istiyor . Bir tane anket açıp bu oyun Türkçe olursa satın alırım PC de oynarım vs gibi anket açılıp bir nabza bakılabilir . Fiyatı da diğerinden biraz fazla olabilir mesela bunu topluluk ile konuşup belirleyebilirsiniz
haklı olabilirsin zaten dediğin gibi şubat içerik haftası olduğu için eldekiler yapılır sonra bi ufak mola verilir belki . benim orada kast ettiğim şey çok fazla talebin olması . eğer bu kadar çok da isteniyorsa anketle bir şekilde desteklenip daha sonra fazla kişi istiyorsa ücretli gelir 1-2 ay kalır ücretli daha sonra çıkar bu da çevirmenleri teşviğe iterŞubat İçerik Ayındayız o yüzden bu oyunun çevirisi en az 2-3 ay gelmez ki gelecekse de bence ücretsiz gelmeli çünkü bazı üyelerin ücretli alacak durumu olmayabilir (evet 40TL ne ki diye düşünüyorsun ama bazı üyeler ücretli almak için yetersiz bütçeye sahip olabilir "öğrenciler gibi") ve oynamadığım halde ücretli çıkarılmaya değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum ama çevirisinin bu kadar istenmesine göre güzel olduğunu düşünüyorum (zaten oyunu uzun zamandır inceliyorum).
Düşüncen böyle söyleyince mantıklı geldi ama tabiki son kararı yönetim verirhaklı olabilirsin zaten dediğin gibi şubat içerik haftası olduğu için eldekiler yapılır sonra bi ufak mola verilir belki . benim orada kast ettiğim şey çok fazla talebin olması . eğer bu kadar çok da isteniyorsa anketle bir şekilde desteklenip daha sonra fazla kişi istiyorsa ücretli gelir 1-2 ay kalır ücretli daha sonra çıkar bu da çevirmenleri teşviğe iter
Çevirme planı onaylandı. Çevirildiği zaman beta olarak paylaşılır.Turkce gelmeli bence
ağzından bal damlıyorÇevirme planı onaylandı. Çevirildiği zaman beta olarak paylaşılır.
Çok güzel bir haberÇevirme planı onaylandı. Çevirildiği zaman beta olarak paylaşılır.
Oyunun türkçesi oyun motorundan dolayı gelmiyordu ama geçen günlerde discorddan açıklama yaptılar oyunu türkçeye çevirme çalışmaları başlamışMerak ediyorum bu oyunun Türkçesi için daha ne kadar istek gelmesi lazım zaten Türkçesi çıkınca bi oyunun 10 kat daha fazla indiriliyor
3 yorum yukarı çıkıp yazdığımı okusaydın bu oyunun çevirilmeye başlandığını bilirdin. Discord'a katılarak bunun gibi çeviri duyurularını vs. daha erken öğrenebilirsin. Ayrıca oyunlarda hata bulursan veya yardım istersen bunun için kanallar var, katılmanı öneririm.Merak ediyorum bu oyunun Türkçesi için daha ne kadar istek gelmesi lazım zaten Türkçesi çıkınca bi oyunun 10 kat daha fazla indiriliyor
Planlarımız arasında bulunuyor.en son 0.68v olanını oynamıştım o zamandan bu zamana kadar baya geliştirmişler kısa zamanda türkçe yama olarak gelirse fena olur
Şuanda çeviriliyor zaten, yakın bir zamanda yeni site için yayınlanacak.Türkçesi gelirmi
Join the Adult Oyun Çeviri VIP Discord Server!Türkçesi gelirmi