Lunael
Yetkili
Sitemizde türkçesi mevcut ama sadece Destekçi VİP alanlara özel.iyi ve uzun oyun aslında sahneleride iyi türkçe olsa efsane olur
Sitemizde türkçesi mevcut ama sadece Destekçi VİP alanlara özel.iyi ve uzun oyun aslında sahneleride iyi türkçe olsa efsane olur
2 Katta Holde Yerdeya şu cetveli nerden bulucam allah aşkına birisi sölesin kafayı yedim
Oyunun yapay zeka hali VIP üyelerimize özel bir şekilde yayınlandı.Türkçesi olsa çok daha güzel olur
VIP'lere özel bir şekilde oyunun yapay zekası mevcut.Türkçesi gelsin lütfen
dilder diye bir kod buldum denermisinkod bilen var mı ?
Taffy Tales'in maalesef kısa sürede güncellemesi gelmeyecek daha çok güncelleme alması lazım veya final vermesi gerek.türkçe güncellemesi de gelsin lütfen
gelsin ya sezon 5 önemli güncellemeler varTaffy Tales'in maalesef kısa sürede güncellemesi gelmeyecek daha çok güncelleme alması lazım veya final vermesi gerek.
Oyunun yapay zeka çevirisi var ama VIP özel.aga lütfen çevirisi gelsin
Hoca galeri tam degil Yani butun olaylari gormuyorsun o yuzden oyna inan bana deger muhtesem bir senaryo varAgalar ben oynamakla uğraşmak istemiyorum galeriyi full bir şekilde nasıl açabilirim
Hayir knk gorevlerde bir sorun yok rehberlere bak Ben 2 defa bitirdim Bazi gorevlerde tikanman dogal banada olduHocam oyunun kamera kurma görevi buglı ne yapacağım bilen var mı