Jupiter
Doğasever
Şu anda yok.Koç ve mezuniyetle ilgili görev yok mu
Şu anda yok.Koç ve mezuniyetle ilgili görev yok mu
balıkçıya kimlik hakkında soru soramıyorum. Altın pusulada da şifreyi doğru yazmama rağmen girmiyor anahtar istiyor. roxxy'nin ponponlarını da alabilmek için koç bridget'ın ofisine girdiğimde ofis boş olmuyor koç hep karşımda oluyor. yardım ederseniz sevinirim.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Eve nin sanat defterini bulamıyorum ?
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.çirkin balık nasıl yakalanıyor acaba ? en sonunu yappamadım
Parkta evenin çantası var bankın yanında onu al eveye götür.Hocam yaptın mı o işi ben hala bulamadım
Hafta içi Öğlen okulun içinde eveyi bulup ona sorman gerekiyoHocam yaptın mı o işi ben hala bulamadım
Karakoldaki arkadaşlarına sor her seferinde değişiyor.BEYLER HAROLDUN DONUT KISMI OLMUYOR YARDIM EDİN HEPSİNİ TEK TEK DENEDİM NE YAPICAM, MRS JOHNSONUN POKER OYUNUNDA SOYAMIYORUM YARDIMM
olmuyor kardeş cholate diyo 1 ve 4ü seçiyorum kabul etmiyorKarakoldaki arkadaşlarına sor her seferinde değişiyor.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.olmuyor kardeş cholate diyo 1 ve 4ü seçiyorum kabul etmiyor
Gece vakti mezarlığa gitmeniz gerekiyor.Kilise mezarlığı. Gecenin Körü. Dolunay diye bişi çıkıyo yapılmıyor.
Evin girişindeki askılıktan anahtarı ve garajdan tabureyi alıp çıkabilirsiniz tavan arasına.Ya tavan arasindaki amigo kıyafetini alamadım nasil alacagim
TeşekkürlerEvin girişindeki askılıktan anahtarı ve garajdan tabureyi alıp çıkabilirsiniz tavan arasına.