S
Shezy
Kayıtlı Üye
Sanmiyorum eskiden oynadığımda giriliyodu orda sifre girilmiyor direkt yazınca ekrana gelmiyoHikayede ilerlemeniz gerekiyor.
Sanmiyorum eskiden oynadığımda giriliyodu orda sifre girilmiyor direkt yazınca ekrana gelmiyoHikayede ilerlemeniz gerekiyor.
Teşekkürler 1 2 bölüm ilerleyince açıldıHikayede ilerlemeniz gerekiyor.
Rica ederim.Teşekkürler 1 2 bölüm ilerleyince açıldı
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.kullanılmiş külotu nasıl alırım ?
Çözüm buldunmu broabi şu aquada labirent yerini bir türlü geçemiyorum rehberi deniyorum yine olmuyor o nasıl geçilecek
Knk bundan birkaç ay önce bulmuştum youtube daki o bölümle alakalı videolara birinde doğru olanı veriyordu ama bence oyunu hileli oyna geç gitsin o mini oyunları daha iyi olur.Çözüm buldunmu bro
beyaz ve çikolata parçacıklı olacakHaroldun corek yapardim hangi renkler okudum ama anlamdim yardim
Evin girişindeki askılıkta anahtar var. Kilidi açmak için onu alman gerekiyor. Ayrıca eğer almadıysan oraya çıkmak için garajdan tabureyi de alman gerekiyor.Merhaba jenny'e amigo üniforması getirme görevinde takılı kaldım üstteki kapı kilitli diyor ne yapmalıyım yardım edin
Ben altın anahtarı bulamadım . Herhangi bir fikri olan?
Geceleri parkta rap yaparak kendinizi geliştiriniz.Emeği geçen herkesin eline sağlık, soyunma odasında duş nasıl alınıyor, kadınlar çıkıyor engelliyor. lütfen diyorum olmuyor, evde de duş alınmıyor?