Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Arkadaşlar bayan jhonsan ve june hikayesine başlayamıyorum diğer tüm hikayeler tamam sadece son hikaye kaldıonada başlamam için jhonsan ın hikayesini tamamlamalıyı ondada jhonsanın odasına giremiyorum bir türlü
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.abi şu aquada labirent yerini bir türlü geçemiyorum rehberi deniyorum yine olmuyor o nasıl geçilecek
Deniyorum yanlış diyoBizim bilgisayarımızın şifresi: ADULTOYUNCEVİRİ
Yapımcı oyunu bu şekilde yaptığı için tam ekran yapamazsın. Jenny'nin bilgisayarına şifreyi yazabilmek için onun rotasında ilerlemen lazım.oyunu tam ekran yapamıyorum ve jennynin bilgisayarında şifre yerine tıkladığımda klavye yazı yazmıyor neden
Noktalama işaretlerini kullanma CEVIRI yaz bende olmustu belki sende de tutarbizim bilgisayar şifresi için forumdaki butun şifreleri denedim ama olmadı
monitörün sağ altında bir kağıt var ona tıklayın direkt geçiyor.arkadaşlar kendi pcmize ADULTOYUNCEVİRİ yazıyorum ADULTOYUNCEVIRI yazıyorum ama olmuyor yardım eder misiniz
Akşam parkta rap savaşı kazandığında artıyor.karizma nasıl artırılıyor