G
Gamerman
Kayıtlı Üye
Ya mastürbasyon yapması lazımken yatağa tıklıyorum uyu tek çıkıyorAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
Ya mastürbasyon yapması lazımken yatağa tıklıyorum uyu tek çıkıyorAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
dediğim gibi discord sunucumuzda ki yardım kanalına sorarsan üyelerimiz yardım olacaklardır.Ya mastürbasyon yapması lazımken yatağa tıklıyorum uyu tek çıkıyor
Kimse cevap vermiyor konu hakkındadediğim gibi discord sunucumuzda ki yardım kanalına sorarsan üyelerimiz yardım olacaklardır.
Neden yardım edilmiyorKimse cevap vermiyor konu hakkında
tekrar sor elbet yarım eden birisi çıkar.Neden yardım edilmiyor
20 dakikadan fazla oldu başka sorularda soruldu ama en cevabı alamadımtekrar sor elbet yarım eden birisi çıkar.
telefondan görevin ekran görüntüsünü atar mısınız ?20 dakikadan fazla oldu başka sorularda soruldu ama en cevabı alamadım
Gece yapıyorsundur onu akşam yapman gerekiyor ona dikkat etYa mastürbasyon yapması lazımken yatağa tıklıyorum uyu tek çıkıyor
sınıftaki dolabın üstünde olması gerekiyor.Okul da resim sınıfında kıl parası istiyor. Türlü bulamadım onu yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim. Hemen Oyuna girip bakayım. Zira her yere tıkladım yok hatta sınıf dışı başka sınıfları ve odaları gezdim ama yoksınıftaki dolabın üstünde olması gerekiyor.
rica ederim iyi oyunlar.Teşekkür ederim. Hemen Oyuna girip bakayım. Zira her yere tıkladım yok hatta sınıf dışı başka sınıfları ve odaları gezdim ama yok
Hacı bizim kendi odadaki PC nin şifresi ne ve zekayı nasıl kasacağım yardım edersen çok sevinirimÇok iyi rehber
KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin PC ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim PC (Eğer kızın PC açılmazsa günlükte ilerlemen gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.) zekâyı hatırladığım kadarı ile pc deki bi oyunu oynayarak geliştiriyorduk.Hacı bizim kendi odadaki PC nin şifresi ne ve zekayı nasıl kasacağım yardım edersen çok sevinirim
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Jenny nın PC yi açtım onu bizim PC ye bağlıyacaz ama bağlama süresi çok kısa
Bir şey sorabilir miyim bizim kendi odamızdaki PC nin şifresi ne Jenny nın kini açtım bizim pc yi açamadımGece yapıyorsundur onu akşam yapman gerekiyor ona dikkat et
Bizim bilgisayarımızın şifresi: ADULTOYUNCEVİRİBir şey sorabilir miyim bizim kendi odamızdaki PC nin şifresi ne Jenny nın kini açtım bizim pc yi açamadım