CumaLee
Yazılımcı
Rica ederim.Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler
O her deneyişinizde değişiyor karakolda ki karakterlere sorarak bulmanız gerekiyor.harold hangi tür donut seviyor? görev için yardım
Beden dersi şu anki güncellemede daha bitirilemiyor diye biliyorum.cedricle nasıl çalışacam? sadece beden dersi kaldı
Ekran görüntüsü atar mısınız ?Resim odasına girip dövme çiziyorum ama çıkamıyorum yardım edin
Kanka ben diğer görevleri bitirip o olmayınca sildim resim odasına giriyorum hoca kil al yerine otur diyor kile basıyorum bu sürüm mü ne daha gelmedi diyorEkran görüntüsü atar mısınız ?
Daha eklenmemiş bu sürümde güncelleme ile gelecektir.Kanka ben diğer görevleri bitirip o olmayınca sildim resim odasına giriyorum hoca kil al yerine otur diyor kile basıyorum bu sürüm mü ne daha gelmedi diyor
Suya tıkladığınızda döndürüyor olması lazım.Aquayı takip ettim konuştum nasıl geri dönülmez rıhtıma ?
Şu anki sürümde mevcut değil. Güncellemelerle eklenir.Koc Bridegetden nasil A+ alcaz bilen varmi?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda ki kayıt dosyaları kanalından bulabilirsiniz.bu oyunun bitmiş hali var mı pc için sahneleri açık bi şekilde? savem silindi.. varsa link atar mısınız
Hikayede ilerlemeniz gerekiyor.jenny'nin pcsine yazi yazamıyorum sifre falan açık ama günlükte yazi yazilmiyo