Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
IronKing

IronKing

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
GDrive izni istedim ama gelmedi bir türlü :(

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
IronKing G.Drive'da genel bir sorun var alternatif linkleri deneyiniz.

O

OpMauu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
androidde indirdiğim zaman giriş yaptıktan sonra logonuz çıkıyor ve başka bir şey olmuyor çözünürlükle alakalı bir şey mi acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-25-19-27-48-929_summertimesaga.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2022-01-25-19-27-48-929_summertimesaga.adultoyunceviri.com.jpg
    818.5 KB · Görüntüleme: 3
G

gfg375gfg

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
exe dosyası olarak indi oyunu windows indirdim fakat açılmıyor yönetici olarak çalıştır diyorum değişen bir şey yok

denizbaba

denizbaba

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
abi kralsin bu oyunu indirmiştim ingilizce olduğu için oynayamadim sonra sana denk geldim seni yolda görüp elini öpmessem en adiyim

Emre_gng

Emre_gng

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar judith ile nasıl ilerleme yapıcaz jala tuvalet eğlencesinde pantolonunu indirmiyor

E

elaxer

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşlar bende mi problem var. Oyunu türkçe yapamadım bir türlü. gömülü diyosunuz da yok olmuyor kaç saat oldu bulamadım :(

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
arkadaşlar bende mi problem var. Oyunu türkçe yapamadım bir türlü. gömülü diyosunuz da yok olmuyor kaç saat oldu bulamadım :(
Oyunu indirdiğiniz zaman Türkçe olarak açılır. İngilizce konudan indirmiş olabilirsiniz. Bu konunun ilk sayfasındaki indirme linkinden indirip tekrar deneyiniz.

T

Theelias

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android üzerinden telefonuma nasıl indireceğimi mala anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim

T

Theelias

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Hala yapamadım. Bunları yaparken oyun kurulu mu olacak? Lütfen bana en baştan tek tek nasıl yapacağımı anlatır mısınız

K

kanforfi

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunu cloud dan indirdim çok ta kolay indi en son sürüm 0.9 u oynamıştım 12 ye gelmiş yazdan beri hiç oynuyamadım yeni neler var

Üst Alt