T
Theelias
Kayıtlı Üye
Nasıl indirdin adımlarını yazar mısın rica etsemoyunu cloud dan indirdim çok ta kolay indi en son sürüm 0.9 u oynamıştım 12 ye gelmiş yazdan beri hiç oynuyamadım yeni neler var
Nasıl indirdin adımlarını yazar mısın rica etsemoyunu cloud dan indirdim çok ta kolay indi en son sürüm 0.9 u oynamıştım 12 ye gelmiş yazdan beri hiç oynuyamadım yeni neler var
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Abi clouddan indirdim açarken paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu diyor bende mi hata var anlamıyorum ki
Maalesef yok. Büyük ihtimal bug olduBuraya Tıklayarak rehberi kontrol eder misiniz ? Sorunuzun cevabı yüksek ihtimalle burada olucaktır.
Kayıt dosyası yüklediyseniz ondan kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir save dosyası denemek için Discord sunucumuza katılabilirsiniz.Maalesef yok. Büyük ihtimal bug oldu
KÖTÜÇOCUKlaptop passaword nedir bulamadım ipucu : en sevdiğim oyuncak
teşekkür ederimKÖTÜÇOCUK
Rica ederimteşekkür ederim
Yapımcı şu sıralar sadece teknik güncelleme getiriyor.oyuna yeni 20.12 de ne geldi ya yeni sahneler veya eskilere + birşeyler geldi mi söyler misiniz
Arama kısmına "Animated" yazarak animasyon içeren oyunlara ulaşabilirsiniz.bu oyun gibi animasyonlu başka oyun varmı
İnternet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.Oyuna giriş butonuna basıyorum hiçbir tepki vermiyor buradan indirmiştim bir harfi eksik yazıyorum kullanıcı bilgileri hatalı diyor ksyıt ol a basıyorum tarayıcı yönlendirmede hata oluştu diyor bilgileri doğru girip tekrar giriş yap a basıyorum tepki yine vermiyor önbellek temizledim çözümü nedir ?