MRainb0w
Yetkili
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler
Konuda bulunan Android alternatiflerinden bir tanesini seçtikten sonra indirebilirsiniz.Mobilde nerden indiricez
Kadın başrol oyunlar:Baş rolkadin olan oyun varmı arkadaşlar..
Hayır, Tech Update daha tamamlanmadı.0.20.8 den bu yana oynamadim harita vs degisecek büyüyecekti teknik güncellemeyle o tamamlandimi
Yeni guncelleme tahmini ne zaman gelirTürkçe olarak en son 17.11.2021 tarihinde güncelleme yaptık.
Net bir tarih yok ama fotoğrafta görüldüğü gibi yeni güncelleme üzerinde çalışmalarının %66'ını bitirmiş durumda. Oyunun resmi sitesine girerek güncelleme yüzdelerine bakabilirsiniz.Yeni guncelleme tahmini ne zaman gelir
TeşekkürlerNet bir tarih yok ama fotoğrafta görüldüğü gibi yeni güncelleme üzerinde çalışmalarının %66'ını bitirmiş durumda. Oyunun resmi sitesine girerek güncelleme yüzdelerine bakabilirsiniz.
Rica ederim.Teşekkürler
• Linke tıklayın.Oyunu indiremiyorum android e yüklücem linkler başka siteye atıyor yardımcı olabilecek var mı
Eyvallah knka da ben reklam sekmelerinden bahsetmiyorum onları yapıyorum orjinal sekmeye yine de atmıyor o sitelik bir sıkıntıymış bir süre bekleyip yeniden denedim düzeldi yine de sağol• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Rica ederim.Eyvallah knka da ben reklam sekmelerinden bahsetmiyorum onları yapıyorum orjinal sekmeye yine de atmıyor o sitelik bir sıkıntıymış bir süre bekleyip yeniden denedim düzeldi yine de sağol
indirme işini hallettim de.Bu sefer oyun içinde giriş kısmında adult oyun çeviri girişi geliyor.Giriş kısımlarını dolduruyorum ama "giriş yap" butonu aktifleşmiyor.O yüzden giremiyorum... nasıl yapıyoruz bunu? eminim soran çok kişi vardır hızlı bir dönüş bekliyorum.telefondan olmaz pcden yap tleefonda hara veriyor bildirim eu
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.indirme işini hallettim de.Bu sefer oyun içinde giriş kısmında adult oyun çeviri girişi geliyor.Giriş kısımlarını dolduruyorum ama "giriş yap" butonu aktifleşmiyor.O yüzden giremiyorum... nasıl yapıyoruz bunu? eminim soran çok kişi vardır hızlı bir dönüş bekliyorum.