Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
S

Silinen üye 28892

Baş rolkadin olan oyun varmı arkadaşlar..
Kadın başrol oyunlar:
Volleyball heaven (Türkçe yapay zeka)

Angelica's temptation (Türkçe yapay zeka)
Pandora's Box (Türkçe yapay zeka)
Betrayed (Tamamen Türkçe)
Bright past (Türkçe yapay zeka)
High life (Türkçe yapay zeka)
A Wife And Mother (Türkçe yapay zeka)
Good Girl Gone Bad (Türkçe yapay zeka)
The office (Tamamen Türkçe)
Fashion Business (Tamamen Türkçe)

Ayrıyeten, şuanda sitemizde ingilizce sürümü bulunan, Inside Jennfer, Anna Exciting Affection'ı da önerebilirim.

G

Gardiropfuat

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
0.20.8 den bu yana oynamadim harita vs degisecek büyüyecekti teknik güncellemeyle o tamamlandimi

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Yeni guncelleme tahmini ne zaman gelir
Net bir tarih yok ama fotoğrafta görüldüğü gibi yeni güncelleme üzerinde çalışmalarının %66'ını bitirmiş durumda. Oyunun resmi sitesine girerek güncelleme yüzdelerine bakabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220114-001702_Brave.jpg
    Screenshot_20220114-001702_Brave.jpg
    174.7 KB · Görüntüleme: 34
T

tasd33

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indiremiyorum android e yüklücem linkler başka siteye atıyor yardımcı olabilecek var mı

T

tasd33

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Eyvallah knka da ben reklam sekmelerinden bahsetmiyorum onları yapıyorum orjinal sekmeye yine de atmıyor o sitelik bir sıkıntıymış bir süre bekleyip yeniden denedim düzeldi yine de sağol

Y

yasinreis

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
başka bir reklamlı şey bıktım aylinkten.. 100 kez mi bı sekme açılır arkadaş..

Y

yasinreis

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aylink indirme sitesine yönlendirmiyor? ne yapmam lazım?

Y

yasinreis

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
telefondan olmaz pcden yap tleefonda hara veriyor bildirim eu
indirme işini hallettim de.Bu sefer oyun içinde giriş kısmında adult oyun çeviri girişi geliyor.Giriş kısımlarını dolduruyorum ama "giriş yap" butonu aktifleşmiyor.O yüzden giremiyorum... nasıl yapıyoruz bunu? eminim soran çok kişi vardır hızlı bir dönüş bekliyorum.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
indirme işini hallettim de.Bu sefer oyun içinde giriş kısmında adult oyun çeviri girişi geliyor.Giriş kısımlarını dolduruyorum ama "giriş yap" butonu aktifleşmiyor.O yüzden giremiyorum... nasıl yapıyoruz bunu? eminim soran çok kişi vardır hızlı bir dönüş bekliyorum.
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.

Üst Alt