Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
IronKing

IronKing

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
GDrive izni istedim ama gelmedi bir türlü :(

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
IronKing G.Drive'da genel bir sorun var alternatif linkleri deneyiniz.

O

OpMauu

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
androidde indirdiğim zaman giriş yaptıktan sonra logonuz çıkıyor ve başka bir şey olmuyor çözünürlükle alakalı bir şey mi acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-25-19-27-48-929_summertimesaga.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2022-01-25-19-27-48-929_summertimesaga.adultoyunceviri.com.jpg
    818.5 KB · Görüntüleme: 3
G

gfg375gfg

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
exe dosyası olarak indi oyunu windows indirdim fakat açılmıyor yönetici olarak çalıştır diyorum değişen bir şey yok

denizbaba

denizbaba

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
abi kralsin bu oyunu indirmiştim ingilizce olduğu için oynayamadim sonra sana denk geldim seni yolda görüp elini öpmessem en adiyim

Emre_gng

Emre_gng

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar judith ile nasıl ilerleme yapıcaz jala tuvalet eğlencesinde pantolonunu indirmiyor

E

elaxer

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar bende mi problem var. Oyunu türkçe yapamadım bir türlü. gömülü diyosunuz da yok olmuyor kaç saat oldu bulamadım :(

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
arkadaşlar bende mi problem var. Oyunu türkçe yapamadım bir türlü. gömülü diyosunuz da yok olmuyor kaç saat oldu bulamadım :(
Oyunu indirdiğiniz zaman Türkçe olarak açılır. İngilizce konudan indirmiş olabilirsiniz. Bu konunun ilk sayfasındaki indirme linkinden indirip tekrar deneyiniz.

T

Theelias

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android üzerinden telefonuma nasıl indireceğimi mala anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim

T

Theelias

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Hala yapamadım. Bunları yaparken oyun kurulu mu olacak? Lütfen bana en baştan tek tek nasıl yapacağımı anlatır mısınız

K

kanforfi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu cloud dan indirdim çok ta kolay indi en son sürüm 0.9 u oynamıştım 12 ye gelmiş yazdan beri hiç oynuyamadım yeni neler var

Üst Alt