Linklerin hepsini kontrol ettim G.Drive linkleri dışında hiçbirinde sorun yok. G.Drive'da genel bir sorundan dolayı erişim izni istiyor o yüzden indirme yapamıyorsunuz.linklerden indirme yapamıyorum
UrbanVPN de denedim diğer vpnleri de denedim ama hala sonuç aynıandroidde indirdiğim zaman giriş yaptıktan sonra logonuz çıkıyor ve başka bir şey olmuyor çözünürlükle alakalı bir şey mi acaba?
Anti-virüs programlarınız kapalı olduğundan emin olunuz ve tekrar deneyiniz.exe dosyası olarak indi oyunu windows indirdim fakat açılmıyor yönetici olarak çalıştır diyorum değişen bir şey yok
Summertime Saga en geç açılan oyunlardan bir tanesi. Cihaza göre bekleme süresi değişebilir.UrbanVPN de denedim diğer vpnleri de denedim ama hala sonuç aynı
Oyunu indirdiğiniz zaman Türkçe olarak açılır. İngilizce konudan indirmiş olabilirsiniz. Bu konunun ilk sayfasındaki indirme linkinden indirip tekrar deneyiniz.arkadaşlar bende mi problem var. Oyunu türkçe yapamadım bir türlü. gömülü diyosunuz da yok olmuyor kaç saat oldu bulamadım
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Arkadaşlar judith ile nasıl ilerleme yapıcaz jala tuvalet eğlencesinde pantolonunu indirmiyor
• Linke tıklayın.Android üzerinden telefonuma nasıl indireceğimi mala anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim
Hala yapamadım. Bunları yaparken oyun kurulu mu olacak? Lütfen bana en baştan tek tek nasıl yapacağımı anlatır mısınız• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Siz oyunu indirmek istemiyor musunuz?Hala yapamadım. Bunları yaparken oyun kurulu mu olacak? Lütfen bana en baştan tek tek nasıl yapacağımı anlatır mısınız
Evet indirmek ve kurulumunu Yapmak istiyorum. Dün İngilizce olarak indirmiştim Türkçe ararken sizi buldumSiz oyunu indirmek istemiyor musunuz?