Phyrosca
Kayıtlı Üye
KÖTÜÇOCUKJenny'in bilgisayar şifresi ne? yardımcı olsanız sevinirim.
KÖTÜÇOCUKJenny'in bilgisayar şifresi ne? yardımcı olsanız sevinirim.
Telefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın, aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup, çantanıza ekleyin sonra Harold'a verin.Harold donut görevini yapamıyorum doğru paketi götürsem bile sevmediğim donut diyor nasıl geçebilirim o görevi
Teşekkür ederimTelefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın, aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup, çantanıza ekleyin sonra Harold'a verin.
Ana hikayenin sonuna gelindi ama tam olarak ne zaman oyun final verir belirsiz.Oyun ne zaman %100 olacak
Rica ederim, iyi oyunlar.Teşekkür ederim
Büyük ihtimalle Cloud'dan sadece exe'yi indirdin, aynı linkten .aoc dosyasını da indirip 2 dosyayı aynı klasöre koyup oyunu açabilirsin.oyun exe olarak indi nasıl bir yol izleyebilirim
Türkçe ve İngilizce olarak 2 oyunda da denediyseniz cihazınızla ilgili problem olabilir. Bütün sürücüleriniz veya telefonunuz güncel olduğundan emin olduktan sonra tekrar deneyebilirsiniz.merhaba diane bölümünde ahır kurduktan sonra ki süreçte sağım bölümüne tıkladığım zaman oyun beni atıyor sebebi nedir..? ( türkçe yama kullanıyordum silip orjinal dil olarak oynadığıma ragmen yine attı )
Biraz beklemeniz gerekiyor. Cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor.Oyunu indirdim giriş yaptım adult oyun logosuyla karşılaştım 2 dk'dır bekledim açılmadı Çözümü olan?
Arama kısmına 2DCG yazarak tüm 2D oyunlara bakabilirsiniz.Başka 2 d oyun önerisi olan var mı?
Biraz beklemeniz gerekiyor, en ağır oyunlardan birisi bu oyundur.Merhaba üyeliği girdikyen sonra ekran donup kalıyor oyunun ana ekranına geçmiyor ne yapmam gerek