Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
S

Silinen üye 28892

cengaver, Telefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın, aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup, çantanıza ekleyin sonra Harold'a verin.

cengaver

cengaver

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺

cengaver, Telefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın, aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup, çantanıza ekleyin sonra Harold'a verin.

Bunuda denedim. Anlıyorum yazdım ama onaylayamıyorum. Bur türlü kabul etmedi. Tamam a tıklanmıyor.

K

kazanowa3535

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşlar Thesandbox at diye bir hata alıyorum çözümü nedir?
""""""

Berynd

Berynd

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ilk oynadığım oyundur kendisi açıkçası ilk başta biraz önyargılıydım lakin sevmediğim şey o kadar güç ve çeviklik kazanınca vücut da herhangi bir değişim olmaması yani kas falan çıkmaması ama o kadar büyük bir dert değil oyunun hikayesi beklentimi aştı açıkçası çevirenlerin emeğine sağlık

R

RelaD

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaslar adminler yetkililer bakabilir mi ..... bana bu oyuna benzeyen veya milfi bol olan 3d oyun önerir misiniz 3d olmasada olur bu aralar 3dye sardım

Madrox

Madrox

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Büyük güncelleme şu an %58'de, o güncellemeden sonra gelecek çeviri ufak tefek güncellemelere çeviri gelmez.

Q

quarpati

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Son 7 aylık süreçte 2 tane güncelleme geldi. 20.11 ve 20.12 bu 2 güncellemede 12 yeni sahne eklendi. Bence büyük güncelleme için 6-7 ay daha beklemektense 2 küçük denilen güncellemeyi sitede yayınlamak daha mantıklı. İşiniz vardır başka projeler vardır eyvallah ama şu son 2 güncelleme oyuna +3 saatlik bir oynanış süresi kattı bence 1 saatlik çerez oyun eklemek yerine bu güncellemelerin çevrilmesi daha mantıklı. Tabi söz yinede yönetim ekibinde ben sadece fikrimi belirtiyorum.

Üst Alt