Büyük güncelleme yayınlandığında, Türkçe çevirisi yayınlanır muhtemelen.Yeni sürüm ne zaman türkçeye çevrilir
Gelecek.yeni sürüm gelicek mi
Şifre '' KÖTÜ ÇOCUK ''Arkadaşlar oyun cok iyi ama jenny'nin laptopunun parolasini kim biliyi cildiracam olmuyo
Cok tsk abiŞifre '' KÖTÜ ÇOCUK ''
rica ederim, iyi oyunlarCok tsk abi
o sonraki güncellemelerde yapılacakdövüş karizma ağırlık full ama koç bridge a+ alamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
KÖTÜ CANAVAR qaqaşşşşşşşşşşşşşşşşşArkadaşlar oyun cok iyi ama jenny'nin laptopunun parolasini kim biliyi cildiracam olmuyo
Oyun tam inmemiş ya da depolamanızda yeterli alan yok.paket ayristilamadi hatası alıyorum Android'de nasıl kurcam?
DonduOyunu indirdim kurdum hesabımı girdim adultçeviri iyi oyunlar diler ekranında döndü kaldı
'' KÖTÜÇOCUK '' büyük harflerle denediniz mi? Denediyseniz ve hala kabul etmiyorsa Jenny'nin günlüğünü okuyun ondan sonra tekrar deneyin.jenny laptop şifresi ni kötüçoçuk olarak kabul etmiyor nasıl yapıcaz
Oyunun açılma süresi sisteminize göre değişiklik gösterebilir biraz daha beklemeniz lazım.Oyunu indirdim kurdum hesabımı girdim adultçeviri iyi oyunlar diler ekranında döndü kaldı