Donut Görevini Yapamayanlar İçin: Telefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın, aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup, çantanıza ekleyin sonra Harold'a verin.Donut görevinde sorun mu var? Doğru olanı almama rağmen bu malzemelerle sevmem diyor.
Summertime Saga rehberimize baktınız mı?oyunda lui beni bankaya çağırıyor ama bankaya giremiyorum ne yapacağım
baktım ama bulamadım ve ekrandaki telefon simgesine dokunduğumda Liu onu aşağıda karşılamam gerektiğini söyledi. Babamın burada ne sakladığını merak ediyorum diye.. diye birşey diyorSummertime Saga rehberimize baktınız mı?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.baktım ama bulamadım ve ekrandaki telefon simgesine dokunduğumda Liu onu aşağıda karşılamam gerektiğini söyledi. Babamın burada ne sakladığını merak ediyorum diye.. diye birşey diyor
katıldım ama sohbet bölümünden mi yardım isteyeceğimDiscord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Yardım kanalına yazarsanız bilen kişiler geri dönüş sağlayacaktır.katıldım ama sohbet bölümünden mi yardım isteyeceğim
eyvallah adminYardım kanalına yazarsanız bilen k
Yardım kanalına yazarsanız bilen kişiler geri dönüş sağlayacaktır.
Rica ederim iyi oyunlar.eyvallah admin
Bilgisayar mı yoksa Android mi? Detaylı bir şekilde hatanızı yazarsanız yardımcı olabiliriz.Oyunu yükleyemiyorum neden
Bilgisayar mı yoksa Android mi? Detaylı bir şekilde hatanızı yazarsanız yardımcı olabiliriz.
AndroidSorunumu haletim ama bu seferde oyuna giriyorum 10 dakika oynuyorum atıyor sonra yeniden girmek zorunda kalıyorum
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar kanalına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.Sorunumu haletim ama bu seferde oyuna giriyorum 10 dakika oynuyorum atıyor sonra yeniden girmek zorunda kalıyorum
'' adultoyunceviri '' yazıp enter'a basınız. Eğer hala olmuyorsa SwitfKey kullanabilirsiniz.Oyunda bilgisayarı açınca telefon klavyesi otomatik aciliyor ve PC görevini yapamiyorum.Nasil duzeltebilirim ?
Being A DIK ile birlikte Summertime Saga - Sunshine Love - Bad Hero - Stranded Dick - My Best Deal oyunlarının yeni sürümleri geliyor. Being A DIK erken erişim paketini 19 Kasım'dan önce alırsanız bu oyunlarada erişim hakkınız olacak.bir sürü istek var. ne zaman gelecek yeni sürüm?