cengaver
Kayıtlı Üye
Bro hepsini denedim. Her seferinde bu malzemelerle pek sevmem diyor.Rica ederiz, takıldığınız yeri rehberimize bakarak tamamlayabilirsiniz. Summertime Saga Rehberine Gitmek İçin Tıklayın.
Bro hepsini denedim. Her seferinde bu malzemelerle pek sevmem diyor.Rica ederiz, takıldığınız yeri rehberimize bakarak tamamlayabilirsiniz. Summertime Saga Rehberine Gitmek İçin Tıklayın.
Bunuda denedim. Anlıyorum yazdım ama onaylayamıyorum. Bur türlü kabul etmedi. Tamam a tıklanmıyor.cengaver, Telefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın, aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup, çantanıza ekleyin sonra Harold'a verin.
Maalesef elimden başka bir şey gelmiyor. Dilerseniz Discord sunucumuza katılarak destek alabilirsiniz.Bunuda denedim. Anlıyorum yazdım ama onaylayamıyorum. Bur türlü kabul etmedi. Tamam a tıklanmıyor.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.arkadaşlar Thesandbox at diye bir hata alıyorum çözümü nedir?
""""""
Nerede sorun yaşıyorsunuz?oyunu indirmek istiyorum ama indiremiyorum (pc)
Sex note, what a legend, The Grimm Reaper ve Treasure of nadia var böyle buna benzerarkadaslar adminler yetkililer bakabilir mi ..... bana bu oyuna benzeyen veya milfi bol olan 3d oyun önerir misiniz 3d olmasada olur bu aralar 3dye sardım
Vpn açıkmış sorryLinkler bozuk
Hayır, oyun hala güncelleme almaya devam ediyor.% 100 oldu mu bu oyun
Ana hikayesi bitti. Yeni gelecek sürümler küçük güncellemeler içerdiğinden çevirisi, çevirmeye değecek güncellemeler gelirse yayınlanırAga 20.12 açıldı hale versiyon 20.09