K
KorGen
Kayıtlı Üye
Aradan zaman mı geçmesi lazım? Duygu değişimleride mi olmuyor?Oluyorsun ama sadece onlarla yeni şeyler olmuyor.
Aradan zaman mı geçmesi lazım? Duygu değişimleride mi olmuyor?Oluyorsun ama sadece onlarla yeni şeyler olmuyor.
Ana hikayede ilerlemen gerekiyor olabilir pizza teslimati yap 5 10 tane sonra dene
günlerin geçmesini bekle en fazla 1 hafta falan sonra pizzacıya gittiğinde otomatik olay oluyor zaten sen sadece her gün pizza dağıt.Pizzayı şuan motorla dağıyorum,50-60 defa dağıtmışımdır rahat.Bi değişiklik yok
Dükkan giriyorum ve tony pizza dağıtmaya yolluyo
animasyon var mı cinsel sahneler de animasyon yok ise oynamamOyunu 9 saat oynadım ve çok iyi devam edeceğim.
knkiler ben oyuna giremiyorum indirdim giriş yaptim ekran geliyor ama ileri gitmiyor 5 dk felan bekledim acil yardim edin
thxİlerleme durumu şu şekilde, ancak ne zaman çıkacağına dahil herhangi bir bilgi yok maalesef.
Ekli dosyayı görüntüle 8709
Discord Sunucumuza katılarak, bu konu hakkında daha hızlı geri dönüş alabilirsiniz.Summertime milf city benzeri kendimizin yönettiği oyunlari yazarmisiniz
Herhangi bir bilgi yok maalesef.Sitesinde 0.20.11 var ne zaman güncellenir
APK dosyalarımızda her hangi bir kasma/donma sorunu yoktur.Mobil de donma veya kasma sorunu var mı